Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura

Jaka nawigacja?

(1/2) > >>

kubajag:
Jaki GPS do 500 zł byście polecili? Rozglądam się właśnie za jakimś sprzętem, kumpel mówił, że nie ma co kupować przesadnie drogich rzeczy (grunt to dobra mapa) i że coś w tym przedziale cenowym na pewno znajdę. Macie jakieś sugestje?

jaguar-warrior:
To zależy jak będziesz jej używać, jak ma służyć tylko do nawigacji to może być Tom Tom. Ale jak chciałbyś posłuchać
mp3, oglądać filmy i zdjęcia to raczej PDA. Same navi czy PDA są niedrogie a reszte ceny stanowi mapa. W sumie to
one stanowią większość ceny. Chociaż im bardziej wypasiona navi tym cena też. Ja mam Becker Traffic Assist
HighSpeed 7934, po ściągnięciu mapy polski i wgraniu odtwarzacza. To teraz odtwarza praktycznie wszystko  ;D

albo tutaj: http://www.htc.com/pl/ (nawigacja premium)

Kabalek:
Ja mam np larka 43.1 i sobie go chwalę, nie widzę sensu kupowania droższej nawigacji - szybko znajduje satelity, można sobie spokojnie zmienić mapę (sam używam Automapy). Można kupić już larka 50.1 do 300zł z wyświetlaczem 5" z kartą 4 gb ;) najważniejsze jest oprogramowanie i mapy.

Oktawian80:
Ja bym polecał nawigację Vordon, jest w dobrej cenie, bo najtańszą 3,5 calową można już kupić za 165 zł, ma fajny
wyświetlacz, dobre mapy fabryczne z Naviteqa, można sobie wgrać także swoje mapy np. Auto Mapę, no a przede
wszystkim jakość jest bardzo dobra.

kubajag:
 :-thank a co sądzicie o nawigacji "NAWIA"?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej