Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura
lekko zużyta tapicerka skórzana
Bogas:
Super gratulacje :-clap
Mitur:
A dzięki wielkie :-yipee
Najtrudniej jest zacząć ;D
Jedrzej:
Dzisiaj lakierowałem fotele w S-type, beżowe. Były brzydkie, ale nie podarte,teraz są jak nowe, lakiery kupiłem w sopocie firma TKM, kolor dobrali idealnie ze środkowego zagłówka, cała praca od otwarcia drzwi auta, do zamkniecia, 4h, na luzie, potrzebny kompresor, i pistolet... teraz w domu sobie przygotuje kierownicę i poduszkę srs. Uwaga!przy demontażu foteli na żółte wtyczki srs od spodu!!! odpina się czerwoną wsuwką!!! nie włączać zapłonu, wykryje błedy.
Tom King 79:
witam kolegów. mam pytanie chciałbym się dowiedzieć jaki mam kolor skóry ponieważ chcę zamówić sobie produkt do renowacji tapicerki Scuff Master. znalazłem w necie sklep który sprzedaje tan produkt , ale chyba będę musiał im podać numer koloru tapicerki. więc proszę o pomoc w tej kwestii.
tomasz:
--- Cytat: Tom King 79 w Luty 26, 2016, 18:39:11 pm ---witam kolegów. mam pytanie chciałbym się dowiedzieć jaki mam kolor skóry ponieważ chcę zamówić sobie produkt do renowacji tapicerki Scuff Master. znalazłem w necie sklep który sprzedaje tan produkt , ale chyba będę musiał im podać numer koloru tapicerki. więc proszę o pomoc w tej kwestii.
--- Koniec cytatu ---
wystarczy poszperać - proszę
http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,12553.0.html
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej