Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena
Jednak Jaguar SUV ?
Yoohas:
Fajnie, że poszerzają paletę. Dyskusja wygląda podobnie jak w przypadku XF Kombi :)
"jaguar nie powinien być komercyjnym chłamem" - a czym miałby być? To przecież firma jak każda inna, musi na siebie zarobić.
Ten czerwony pokazany przez Montezumę nawet OK. Szkoda, że wszystkie te auta po 5 latach ulegają biodegradacji i nawet człowiek nie doczeka się chwili, kiedy będzie chciał kupić.
slavek:
Czerwony przypomina usuvioną A3... no pomysł wprowadzenia fajny... Kilku klientów by się ucieszyło, więc niech robią to jak najszybciej.... no niestety Yoohas skoro starsze Jagi słabo blacharsko się mają, a dzisiejsze podejście producentów jest jeszcze gorsze to trudno bedzie zakupić takie cudo jako oldtimer...
Yoohas:
Nawet w najskrytszym myślach nie zakładam, że współczesne auta będą kiedykolwiek oldtimerami :)
Ale mam wrażenie, że nawet 5-latka nie będzie warto kupić.....ach ta współczesna motoryzacja.
Mimo to trzymam kciuki. Póki co od salonów samochodowych trzymam się z daleka. Niestety Małżonka ma inne spojrzenie na motoryzację i boję się, że będę musiał się zmierzyć z broszurami, konfiguratorami itp.
lysyyy:
Niestety teraz księgowi projektują wytrzymałość i żywotność samochodów...
eisten:
:-wstyd
Ja to idealistycznie myśle może za bardzo.... Ale wiadomo, jak niewiadoma o co chodzi, to......., itd.
Jeśli ktoś idzie w konkurencje z kimśtam, to już nie jest tym bogiem bezkonkurencyjnym, albo sprzedaż
Wynika z klasy samej w sobie, albo z dawania dupy i idzie na ilośc .... No orther way..... Ale to tylko moje skromne zdanie. W tym momencie tylko Xj i XK zachowują serce i dusże w 100 procentach
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej