Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura

Spalanie

<< < (9/35) > >>

Patryk:
Mi już też raz wyszło 10,7/100 (odcinek 25km nocą między dwoma miastami). Mina tych którzy mnie matizami i CC wyprzedzali: bezcenna  ;D Z V8 fajne jest to, że nikomu nie trzeba nic udowadniać, chyba że się chce  8)

Michal_C:

--- Cytat: lysyyy w Luty 13, 2011, 11:32:44 am ---Michal_C ale my tu mówimy o jeździe... Oczywiście u mnie też spalanie na postoju to 199. Ale spróbuj uzyskać jak największe w trakcie jazdy  :-gwizd

--- Koniec cytatu ---
Wiem, jaja sobie robilem :-W

szczypior:
A u mnie spali tyle ile mu wleje :-hehe

lysyyy:
Ba! Mój spali nawet więcej! Jak już zapala się rezerwa, to bardzo szybko range zmniejsza się do zera, i mogę jeszcze przejechać z 15-20km spokojnie. Już 2 razy tak mi się zdarzyło, jak jechałem na trasie i żadnej stacji nie miałem. To by oznaczało, że kiedy paliwo teoretycznie się skończyło (range = 0) ja jeszcze jechałem, a więc spalił więcej niż mu wlałem  :-gwizd :-hehe :-hehe

robertth:

--- Cytat: lysyyy w Luty 13, 2011, 22:40:54 pm ---Ba! Mój spali nawet więcej! Jak już zapala się rezerwa, to bardzo szybko range zmniejsza się do zera, i mogę jeszcze przejechać z 15-20km spokojnie. Już 2 razy tak mi się zdarzyło, jak jechałem na trasie i żadnej stacji nie miałem. To by oznaczało, że kiedy paliwo teoretycznie się skończyło (range = 0) ja jeszcze jechałem, a więc spalił więcej niż mu wlałem  :-gwizd :-hehe :-hehe

--- Koniec cytatu ---

dobre  ;D ;D ;D

a u mnie przy range =0 przejadę 2 tygodnie  8) a czasem dłużej  bez tankowania Pb :-gwizd
myslicie, że to nie możliwe ??????

otóż możliwe  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej