Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
cod do nawigacji
oktawian99:
Witam mam pytanko, niedawno kupilem jaguara z nawigacja niestety bez jakichkolwiek ksiazek oraz instrukci :(
interesuje mnie czy istnieje jakis uniwersalny cod lub jakis sposob do odblokowania nawigacji?
dzieki
luko_j:
W sensie masz podaj kod pin na ekranie? jesli tak to sprobuj >> +mem pty razem te trzy nacisnac. Ja 2 dni temu odlaczalem aku zeby naprawic kostke lampy i myslaem ze pamietam kod.. jednak okazalo sie inaczej. a po nacisnieciu tej kombinacji odblokowala sie bez kodu. A do navi plytke jak masz to reszta juz powinna pojsc gladko ;)
pozdr
oktawian99:
Dzieki sprobuje ,sorki za ten temat wiem ze juz byl poruszany :-K ale kupilem kotka bez plytki do navi a akumulator rozladowany byl do zea.
KratekPL:
Jeśli masz radio nie zmieniane to zadzwoń do JLR Centrum do Warszawy i tam powiedz w czym problem, wyslesz skan dowodu rejestracyjnego i osobistego i masz kod :) pzdr
luko_j:
Kolego KratekPL ale to jest sposob na to zeby nie bawic sie w salony i wysylanie dowodu. Chyba ze chcesz poznac kod to jak najbardziej ale jak nie to 3 guziczki (>> A.MEM PTY) i po krzyku ;) przynajmniej u mnie zadzialalo. No i A.MEM a nie + mem jak napisalem wyzej w poscie ale wiadomo o co chodzi. A kolego oktawianie skad jestes to moze ktos z forum pomoze Ci uzyczajac plytki dla sprawdzenia czy w ogole czyta Ci navi. Ja mam ori plytke a nie czyta.. sprobuje przeczyscic laser.. moze to pomoze. :-tylko
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej