Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena
Nowy XK
Przemek:
--- Cytat: khamsin w Styczeń 17, 2011, 18:34:03 pm ---Sorry za źdźbło nonszalncji ale o co Ci chodzi?
--- Koniec cytatu ---
O miłą rozmowę na forum?
--- Cytat: khamsin w Styczeń 17, 2011, 18:34:03 pm ---A co na to wskazuje, że jakaś mocniejsza wersja?
--- Koniec cytatu ---
Wskazuje na to link w pierwszym poście. Po za tym auto ma chyba większy zderzak przedni i spory spojler z tyłu. I nie wydaje mi się ,że to jest lifting zwykłych wersji bo ten był przeprowadzony raptem rok temu.
magic:
--- Cytat: Przemek w Styczeń 18, 2011, 13:49:30 pm ---
--- Cytat: khamsin w Styczeń 17, 2011, 18:34:03 pm ---Sorry za źdźbło nonszalncji ale o co Ci chodzi?
--- Koniec cytatu ---
O miłą rozmowę na forum?
--- Koniec cytatu ---
Przemek nie przejmuj się ten typ tak ma. Za chwilę pewnie będzie się tłumaczył, a na koniec i tak powie coś w stylu, że nie powinien wogle z Tobą rozmawiać bo nie rozumiesz o co mu chodzi. Ja już dawno przestałem czytać jego posty bo w nich znajdziesz tylko "wiedzę" z wikipedii, zmieszanie z błotem połowy użytkowników oraz lizanie (_!_) starej gwardii.
P.S. Miłą atmosferę na forum napewno znajdziesz pozdrawiam.
naughtycat23:
Magic nie sposób się z tobą nie zgodzić ale jest tak jak napisałeś Ten Typ tak ma i nic na to nie poradzimy więc nie ma się co nakręcać jak chociażby ja to zrobiłem kilka miechów temu i bić głową w ściane szkoda głowy naprawdę ;)
khamsin:
Gratuluję klasy!
Mam 47 lat, motoryzacją interesuję się na poważnie gdzieś od 1981 roku tzn od kiedy zacząłem czytać zagraniczną prasę motoryzacyjną -angielską i niemiecką a potem i amerykańską... wikipedii nie potrzebuję. A jeśli to rzadko!
Kiedyś "któryś z Was" przyczepił się do tego, że przeszkadza mu mój grzecznościowy zwrot -Kolego (pisane z dużej litery) plus nick ponieważ, jak określił -nie jesteśmy żadnymi kolegami!
A teraz -"Ten Typ" w stosunku do mnie -gratuluję klasy panowie!
Rzecz w tym, że nic merytorycznego nie potraficie napisać prócz takich właśnie tekstów jak powyżej...
Wiem, że wy nie będziecie żałować tego kroku ale tracę ochotę na obecność na tym forum.
Jestem przyzwyczajony do innej kindersztuby, innych zachowań, innego języka...
magic:
--- Cytat: khamsin w Styczeń 18, 2011, 23:28:12 pm ---Gratuluję klasy!
--- Koniec cytatu ---
Skończyłem na tym czytać, jak ktoś kto nie ma za grosz klasy może jej gratulować innym chyba że rzeczywiście jej gratulujesz bo cię na nią nie stać. A jeśli to tylko zaczepka ( tak jak prawdopodobnie reszta postu, której nie czytałem) to powiem ci tylko jedno nie atakuj bezpodstawnie innych forumowiczów bo to nie przystoi. Jak będziesz podążać wedle tej wskazówki będziesz mógł gratulować klasy i sobie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej