Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w latach 2010 - 2008
SANDOMIERZ 2008 - Opinie i komentarze
Joa Alex:
Witam,
gratuluję zlotu, widzę po zdjeciach że atmosfera byla znakomita. :-R
Szkoda zę ja nie mogłem uczestniczyć, tym bardziej że moi rodzice mieszkaja w odległej o 25 km Stalowej Woli ale przez tydzień byłem służbowo za granicą ( Seszele), trochę mi to zrekompensowało brak udziału w zlocie. 8)
IWAN:
Witam wszystkich!
Pierwszy raz miałem okazję uczestniczyć w podobnej imprezie w takim stopniu i jestem zachwycony.
Razem z kierowcą jako załoga nr 3 udało nam się zająć III miejsce co całkowicie zrekompensowało koszty podróży z Gdańska (po zlocie zahaczyliśmy jeszcze o Słowację i w sumie pokonaliśmy niespełna 2000km)
Z tego miejsca obiecujemy, że w przyszłym roku również pojawimy się na zlocie aby poprawić naszą pozycję ;)
Warto było tłuc się taki kawał choćby po to, żeby zobaczyć tyle "Kociaków" w jednym miejscu.
Jeszcze raz wielkie uznanie dla organizatorów i dla Robsona za nowy kolor Jaga 8)
bombki:
Chłopaki z załogi nr.3 wrzućcie foty do których tak starannie pozowaliście
Batman:
z każdą chwilą coraz bartdziej żałuje że mnie nie było. Ciesze sie bardzo że zlot się udał, pamiętam jak w łodzi ważyły się losy czy wogóle się odbędzie
wieczór:
Ja jeszcze ronie łzy ze nie mogłem przyjechac, choc bardzo chciałem niestety!-Tym bardziej że jestem (nowy) na forum nod kilku miesiecy.
Jak widze te piękne foty to tym bardziej jest mi żal ze zabrakło tam moich dwóch kociaków.Mam wielką nadzieje że następnym podobnym zlocie pojawie sie na pewno.Niemniej dzięki organizatorom za zaproszenie i gratulaje jak czytam WSPANIAŁEJ ORGANIZACJI
-wieczór
PS
Załączam fotke mojego kota ( nowego na forum) którego na najblizszym zlocie mam nadzieje przyjmiecie z otwartymi ramionami pomimo przedwczorajszej nieobecności
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej