Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura
Za co kochacie swoje Jaguary???
Mitur:
Wystarczy usiąść w środku i wiadomo czemu :-V
BlackV6:
za mruczenie z dwóch rur :-gwizd
Patryk:
Ostatnio miałem fajną sytuację na światłach. Stanął koło mnie gość w Cayene i tak patrzył i patrzył i tak z miny można było wyczytać że chyba chętnie by się zamienił ;) I podoba mi się to w moim Jagu że niezależnie czy stoi koło Ciebie gość w maluchu czy w Porsche za pół bańki i ten i ten patrzy na autko z taką iskrą w oku.
RedOctober:
--- Cytat: Patryk w Czerwiec 14, 2011, 23:06:24 pm ---Ostatnio miałem fajną sytuację na światłach. Stanął koło mnie gość w Cayene i tak patrzył i patrzył i tak z miny można było wyczytać że chyba chętnie by się zamienił ;) I podoba mi się to w moim Jagu że niezależnie czy stoi koło Ciebie gość w maluchu czy w Porsche za pół bańki i ten i ten patrzy na autko z taką iskrą w oku.
--- Koniec cytatu ---
Nie tylko ci co stoją obok w innych autach ale też na chodnikach wszyscy się oglądają za Jagem.
e_gregor:
Ja mam kolejny powód. Za to, że pasują części od poloneza :D Zgadnijcie która jest z Jaga XJ a która z Poloneza Caro?
Miałem problem z czasem przerywającym rozgrzanym silnikiem. Nie mam kasy na powymienianie profilaktycznie wszystkiego co podejrzewam (cewka, czujnik PWK, przepływomierz, moduł zapłonowy, reg. ciś paliwa, pompa paliwa, i parę innych). Jako że mam też polda postanowiłem na próbę podmienić cewki i pojeździć trochę. Jak usterka nie wróci to kupię nową cewkę (do poloneza czy do Jaguara?).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej