Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)
Paski na boku karoserii
G@briel:
W moim xj40 z jednej strony brakuje tych ozdobnych paskow, czy ktos wie czy mozna kupic te paski jako naklejka, czy trzeba je malowac? Ile moze kosztowac taka usluga?
Pozdrawiam ;-)
kogutki:
ten pasek jest lakierowany a do naprawy uzywa sie specjalnie szablon, mozna dokupic w serwisie
jaguara (droooogo) albo w internecie (tez droooogo ale nie az tak hehe). szablon jest z tasmy
klejacego wiec jednorazowy.
widzialem ostatnio robote dobrego lakiernika ktory nie uzywal tego szablonu i musze powiedziec
ze mimo staran roznice widac, ja bym w kazdym razie kupowal szablonek. same lakierowanie nie
jest duza robota wiec cena powinna byc rozsadna ale trzeba zapytac lakiernika do ktorego masz
zaufanie.
good luck :-V
G@briel:
uuu... to nieciekawie ;D A gdzie mozna w Polsce nabyc taki szablon? Na Allegro nic nie znalazlem.
czapka:
Miałem gdzieś dokładnie zwymiarowane szkice tych pasków, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć gdzie. Jak się na nie natknę to wrzucę w sieć i zrobisz szablon sam.
G@briel:
Moglbym to jakos odrysowac od drugiej strony karoserii, ale nie wiem za bardzo jak do tego podejsc... ::)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej