Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
Warszawa warsztaty
Grodzisk:
Rysiek jest dobrym mechanikiem ale do rzetelności Altamiry mu daleko.
piotr170169:
Byłem i zapłaciłem za diagnozę usterki 500 zł. Trochę dużo za informację co się zepsuło (koronka ABS)i jakie elementy zawieszenia do wymiany. Pan Ryszard miał zorganizować części do naprawy ale nie oddzwonił, gdy znudziło mi się czekanie na telefon naprawiałem w Altamirze.
jazabek wac³aw:
Dziękuję za informację koledzy, teraz wiem że nie warto zmieniać mechanika bo bliżej, potwierdzacie tylko moje dobre zdanie o Altamirze.
Jaguar Wroc³aw:
Byłem i zapłaciłem za diagnozę usterki 500 zł. Trochę dużo za informację co się zepsuło (koronka ABS)i jakie elementy zawieszenia do wymiany.
500 zł to wg. mnie straszna cena, zakładam że sprawdzenie zawieszenia może trwać max 1 h + odczytanie błędów ??? ile ?0,5 h czyli 1h pracy kosztuje u tego pana 333 zł !!! Jak dla mnie porażka !!! no chyba że zajęło to wiecej czasu ale raczej nie powinno.
Yoohas:
Dorzucę swoje przygody :)
1. BEST-1 Piastów - nigdy więcej. Mimo wyraźnych instrukcji dwukrotnie zrobili rzeczy, których mieli nie robić i chcieli za to pieniądze. Nie naprawili mi nic w aucie. Kiedyś sprzedali mi używaną maglownicę - miała być super. Po kilku dniach przyjechałem bo kierownica latała luzem - chciałem zrobić geometrię. Zaproponowali regenerację magla za 1500 zł :) :) :) Więc warsztat skreśliłem mimo początkowych dobrych doświadczeń.
2. P. Ryszard - jedyny, który potrafił przywrócić moc w moim XJ40. To prawda, pracował pół godziny i wziął 300 zł. Ale i tak wyszło taniej niż jeżdżenie po innych magikach.
3. Warsztat z ul. Brygadzistów (kiedyś) - drogo ale przynajmniej uczciwie. Kiedyś męczyli się 2 dni i nie naprawili. Nie chcieli nawet grosza, co nie jest powszechnym zjawiskiem.
Spróbuję do Altamiry bo mam kolejny nietypowy problem - zobaczymy co powiedzą.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej