Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy

Warszawa warsztaty

<< < (3/20) > >>

krzysko:
Dzięki przypadkiem spotkanemu wałaścicielowi Jaga trafiłem do świetnego warsztatu na okęciu - czysto, miło, bardzo fachowo, tanio i szybko. Po pierwszej wizycie jestem zachwycony.
Ulica Centralna 2 (równoległa do Al. Krakowskiej na wysokości stacji BP). Tel. 224990313. POLECAM!

kociorek:
Aj, nie było mnie tu dawno ! Kogutki, o ile pamiętam to było 300pln. A o tych  "tajemniczych "panach to info się zmienia: otóż jest już tylko jeden, rozeszli się. Ale polecenie zostaje ! Rzecz jest w Warszawie na ulicy Szarej.
Pozdrawiam wszystkich! Kto na zlocie będzie z tym będzie okazja i przyjemność zaznajomić się osobiście
 :-tylko

Yoohas:
Czołem.

To i ja się dołączam.

Za Waszą namową (pośrednią) zostawiłem mojego drapieżnika w warsztacie na ul. Szarej.

Miło, można pogawędzić. Do tego fantastyczny kontakt telefoniczny - pan się pytał o każdy ruch przy moim aucie......rewelacja.

No i ceny - normalne - to znaczy jak dla innych aut, bez podatku Jaguarowskiego.

Na 100% polecam. Nie wiem jak jest przy większej robocie (bo warsztat mały i jeszcze ubogo wyposażony) ale jestem zadowolony.

kociorek:
 :-R Yoohas, nawet nie wiesz, jak się cieszę , że potwierdzasz moje info !
Szkoda, że się panowie rozstali, bo przerobowość gwałtownie zmalała... Teraz  chłopak ma większą robotę, reanimacje-rekonstrukcję  JAGa '82, więc i nie będzie można skorzystać z usług, tym bardziej, że pora nie po temu, by coś pod chmurka drobnego na prędce zrobić.
To tyle o nim, znaczy Panu Andrzeju. Teraz co inne ale bardzo ważne !!!
Otóż istnieje taka firma w Warszawie na ul. Bokserskiej, nazywa się MORGAN.
UNIKAĆ JAK OGNIA.
Przynajmniej mnie potraktowano po złodziejsku
A jak się stało - opowiem.
Historia jest nieco przydługa ale pouczająca. Otóż w moim aucie nie działał system nawiewu. NIezależnie od nastaw sterowania na szybę, nogi i z tablicy nawiew był zimny, na tył kabiny- gorący. Na forum nikt mi nic nie umiał doradzić, został warsztat. Z polecenia  pojechałem na Bokserską do Morgana. POwiedziałem co i jak, usłyszałem "ależ oczywiście zrobimy". Minęło 9(!) dni bo w międzyczasie podobno ściągali dokumentację wentylacji w JAG-u. W końcu - mam diagnozę!"trzeba kupić i wymienić moduł sterujący (600-700pln) oraz panel sterujący (1200-1300pln) to wtedy będzie można zrobić. Ponieważ klimę miałem zrobioną (chwała Bogu gdzie indziej, solidnie i rzetelnie za niewygórowaną kasę) zdecydowałem, że nie będę  przynajmniej na razie szukał, kupował i wymieniał. Proszę o rachunek  600 złotych!!! Pytam - za co? odpowiedź "no, dokumentacja, diagnoza,  a że pan ZAKAZAŁ (!)kontynuacji... ( rozumiem , że za karę..)
Nie miałem podstaw, by kwestionować, w końcu demontaż, montaż, diagnoza itd.....
Ale coś mi nie dawało spokoju i pojechałem gdzie indziej. Czas trwania: jednego dnia podstawione auto o14-ej, na drugi dzień odbiór o 12-ej. Co było? Oberwana kierownica powietrza, wpadła do kanałów i blokowała jakikolwiek ruch pozostałych.KOSZT NAPRAWY -400 ZŁ, WSZYSTKO DZIAŁA ZGODNIE Z PROJEKTEM a dodatkowo mam wymienione żarówki oświetlenia  deski, bo już były spalone bądź czarne. Ale żeby to stwierdzić i naprawić trzeba było  najpierw zdemontować, czego złodziej oszust i łobuz z Bokserkiej nie pofatygował się zrobić a przetrzymawszy auto 9 dni WYŁUDZIŁ I UKRADŁ MI 600 ZŁOTYCH ! MIJAJCIE JAK ZARAZĘ  :-A :-A :-tylko!!!

macho:
Zanotowane :-super
Cwaniaczków jest teraz jak grzybów po deszczu :-cry

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej