Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
X TYPE 04 ROK Z USA SWIATLA DZIENNE ORAZ DOMYKANIE OKIEN
pablo:
WITAM,
CZY KTOS WIE JAK USTAWIC , BY AUTOMATYCZNIE DZIALALY SWIATLA DZIENNE I PRZY ZMIERZCHU WLACZALY SIE DROGOWE AUTOMATEM ???
ORAZ
JAK USTAWIC BY ZAMYKAJAC DZWI Z PILOTA DOMYKAL SIE SZYBERDACH I OKNA ??
strawinski:
Ze światłami to nie wiem bo musiałoby być zmienione coś w elektryce.
Zakładają takie gadżety, że jak włączysz zapłon to automatycznie zapalają sie światła.
co do domykania okien to:
1. przekręcasz kluczyk na pozycję II (nie zapalasz silnika)
2. otwierasz okno do do samego dołu i zamykasz, przytrzymujesz przycisk 2 sek. i już.
UWAGA. Po każdym odłączeniu akumulatora trzeba powtórzyć taki zabieg by działało automatyczne domykanie.
pablo:
wow, zeczywiscie proste :) a co z szyberdachem ?
artleks:
--- Cytat: strawinski w Lipiec 30, 2008, 18:31:21 pm ---Ze światłami to nie wiem bo musiałoby być zmienione coś w elektryce.
Zakładają takie gadżety, że jak włączysz zapłon to automatycznie zapalają sie światła.
co do domykania okien to:
1. przekręcasz kluczyk na pozycję II (nie zapalasz silnika)
2. otwierasz okno do do samego dołu i zamykasz, przytrzymujesz przycisk 2 sek. i już.
UWAGA. Po każdym odłączeniu akumulatora trzeba powtórzyć taki zabieg by działało automatyczne domykanie.
--- Koniec cytatu ---
ja sprobowalem i nic nie daje - szyby nadal mi sie nie zamykaja z kluczyka moze cos zle robie :-cry :-cry
pablo:
niestety u mnie cos to nie dziala ... otworzylem okno, zamknolem..przytrzymalem przel. i nic .. przy zamykaniu z pilota okno ani drgnie ........
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej