Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 24, 2012, 21:45:28
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
Gentlemen, start your engines: Witamy na największym Polskim Jaguar Forum

www.jaguarclubpoland.net Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.czescipodlasie.pl

JAGUAR FORUM POLAND  |  Archiwum techniczne  |  XJ-40, XJ-81 (1986-1994)  |  Wątek: uszczelki drzwi 0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: uszczelki drzwi  (Przeczytany 272 razy)
walec
Forumowicz Daimler

« : Lipiec 15, 2008, 12:45:21 »

Zanabyłem nowe uszczelki do przednich drzwi gdyż te które mam są podarte na dole. Jak mam je wymienić gdyż te założone dość mocno siedzą, i obawiam się że jak wyjme stare nie będę w stanie załozyc nowych...

'90 Daimler six (pleśniak)
XJSC
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #1 : Lipiec 15, 2008, 14:40:08 »

Polecam zakup w sklepie specjalistycznym ( dla lakierników) przyrządu, za około 30 zł, podobny do śrubokręta, ale końcówka jest zupełnie inna i cały szkopuł w końcówce. Uszczelka i gniazdo na uszczelkę musi być czyste , najlepiej przemyj benzyną ekstrakcyjną.uszczelkę wkłądaj na płyn do mucia naczyń, nieużywaj zadnej wazeliny technicznej , czy innych substancji na oleju. Mozna też bawić sie w zakłądanie śrubokrętem, ale wówczas możesz pokaleczyć uszczelkę.

XJ40, XJSC , XJR
Strony: [1] Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Archiwum techniczne  |  XJ-40, XJ-81 (1986-1994)  |  Wątek: uszczelki drzwi « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!