Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 24, 2012, 21:21:50
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
główny dyrektor projektowania samochodów Jaguar, Ian Callum: Jaguar powinien być postrzegany jako idealny samochód dla ciekawych i niespokojnych ludzi.

www.automobilklubpolski.pl/ Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.doctorclassic.eu

JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: Witam i prosze o opinie X-type 0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: [1] 2 3 4 Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Witam i prosze o opinie X-type  (Przeczytany 1353 razy)
Bartek_NE
Starszy Forumowicz

X-type 2005 2,0D

« : Luty 23, 2010, 21:29:23 »

Witam wszystkich forumowiczów.
Prosiłbym was o opinie na temat kota ,ktorego pragne zakupić:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10213997

Chciałbym należeć do szczęśliwej rodziny posiadaczy "kociaków" tylko w jagu
Bartek_NE
Starszy Forumowicz

X-type 2005 2,0D

« Odpowiedz #1 : Luty 23, 2010, 21:33:29 »

Zapomniałem dopisać ,że kociak nie jest krajowy. Pan w komisie podczas rozmowy telefonicznej zapewnil mnie iż, samochodzik pochodzi z Niemiec a zakupiony został w Belgii. Co o nim myślicie? Z niecierpliwością czekam na opinie....... thank you
Innowierca
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #2 : Luty 23, 2010, 21:50:15 »

Jeżeli to jest komis połączony ze stacją LPG to byłem u tych gości w sprawie innego X'a. Facet wydawał się rzetelny, przyniósł nawet swój elektroniczny miernik lakieru co mnie bardzo zdziwiło.  Szkoda tylko, że jechałem z Płocka po to, by dowiedzieć się że ktoś na auto wpłacił zaliczkę........

Co do tego egzemplarza to całkiem fajny i cena też w miarę spoko. Przebieg przebiegiem, jeśli jest oryginalny to niedługo cośtam trzeba będzie wymienić, ale widać że całkiem nieźle utrzymany i dobrze wyposażony  jestem za

www.stol-art.pl<-najlepsze wyroby z drewna

X-type 2.0d 04'

Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi....aż czasem ciężko ich wyprzedzić...
Whisnia
JCP club member
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #3 : Luty 23, 2010, 21:55:49 »

nie widać żeby było sę do czego przyczepić...

Whisnia/S-Type/4,0/2001
Bartek_NE
Starszy Forumowicz

X-type 2005 2,0D

« Odpowiedz #4 : Luty 23, 2010, 22:05:37 »

Jeżeli to jest komis połączony ze stacją LPG to byłem u tych gości w sprawie innego X'a. Facet wydawał się rzetelny, przyniósł nawet swój elektroniczny miernik lakieru co mnie bardzo zdziwiło.  Szkoda tylko, że jechałem z Płocka po to, by dowiedzieć się że ktoś na auto wpłacił zaliczkę........

Co do tego egzemplarza to całkiem fajny i cena też w miarę spoko. Przebieg przebiegiem, jeśli jest oryginalny to niedługo cośtam trzeba będzie wymienić, ale widać że całkiem nieźle utrzymany i dobrze wyposażony  jestem za

Niestety nie wiem czy o Ten komis o ,ktorym piszesz. Ja bede musiał przejechać do niego ponad pół Polski ,ale mojej żonie bardzo podoba sie kolor.
Przebieg podobno udokumentowany.Jeżeli go kupię napewno sie pochwale  Autoyipee
Whisnia
JCP club member
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #5 : Luty 23, 2010, 22:09:33 »

Jest tu na forum kolega z Radomia...  gdwizd

Whisnia/S-Type/4,0/2001
kogutki
Administrator
Forumowicz Daimler

free milk for free cats

« Odpowiedz #6 : Luty 23, 2010, 22:11:22 »

optycznie prezentuje sie calkiem calkiem. moze popros sprzedawca zeby wyslal ci skan ksiazke, to ustalimy
ostatni wlasciciel zagranice, upewniesz sie ze "bezwypadkowy" oraz wpiski do ksiazke sa ok.

Bartek_NE
Starszy Forumowicz

X-type 2005 2,0D

« Odpowiedz #7 : Luty 23, 2010, 22:16:29 »

Poproszę sprzedawcę jutro aby mi wysłał skany książki jeżeli to mozliwe.
Dzieki za pomysł. thank you
Michal_C
JCP Art - Master
JCP club member
Forumowicz Daimler

Moja była:(

« Odpowiedz #8 : Luty 23, 2010, 22:20:27 »

Moze naiwne dziecko jestem. Ale jak mi facet pisze, ze samochod pochodzi z Polski, a potem przez telefon gada, ze 3 kraje juz zamieszkiwal, to mi sie odechciewa. Po jaka pipe (przepraszam ale musialem) ci luzie tak robia? Czy juz wszystkich popierniczylo w tym kraju? Pytanie retoryczne...

IF IGNORANCE IS BLISS, WHY AREN'T THERE MORE HAPPY PEOPLE?
Bartek_NE
Starszy Forumowicz

X-type 2005 2,0D

« Odpowiedz #9 : Luty 23, 2010, 22:23:58 »

Moze naiwne dziecko jestem. Ale jak mi facet pisze, ze samochod pochodzi z Polski, a potem przez telefon gada, ze 3 kraje juz zamieszkiwal, to mi sie odechciewa. Po jaka pipe (przepraszam ale musialem) ci luzie tak robia? Czy juz wszystkich popierniczylo w tym kraju? Pytanie retoryczne...

Daleko mi do obrony handlarza ,ale Podobno ktoś kto pisał ogłoszenie sie pomylił. Jutro mam zamiar zadzownic do slalony i sprawdzić po VIN-e
kogutki
Administrator
Forumowicz Daimler

free milk for free cats

« Odpowiedz #10 : Luty 23, 2010, 22:27:56 »

to, ze auto pochodzi z zachodu (jak wieksosc) nie dyskwalifikuje kota, zawieszenie napewno w lepszym
stanie jak jechal po autobahnach ... a skoro auto zarestrowany w PL to jest przy ogloszenie drugorzednie
skad pochodzi. ale takze nie chce obronic sprzedawca...

Michal_C
JCP Art - Master
JCP club member
Forumowicz Daimler

Moja była:(

« Odpowiedz #11 : Luty 23, 2010, 22:33:28 »

Niby tak. Ale irytuje mnie to. Kupuje samochod a nie pralke, powinny kompetentne osoby sie tym zajmowac. Za takie pomylki powinni procesy wytaczac.
Samochod owszem sliczny, sam bym chcial taki. Ale tak nie mozna... zly cry

Co do autobahnow - to, ze na zachodzie maja autostrady nie musi oznaczac, ze 100% samochodow sie nimi porusza. Moze drugi wlasciciel lubil nim podjezdzac na krawezniki na dwojce... kto wie? Nie chce sie klocic z nikim, tylko swoja opinie przedstawiam.

IF IGNORANCE IS BLISS, WHY AREN'T THERE MORE HAPPY PEOPLE?
kogutki
Administrator
Forumowicz Daimler

free milk for free cats

« Odpowiedz #12 : Luty 23, 2010, 22:42:02 »

Co do autobahnow - to, ze na zachodzie maja autostrady nie musi oznaczac, ze 100% samochodow sie nimi porusza. Moze drugi wlasciciel lubil nim podjezdzac na krawezniki na dwojce... kto wie? Nie chce sie klocic z nikim, tylko swoja opinie przedstawiam.

owszem owszem i nie chcialem suggerowac ze taki auto jest lepszy. wiem tylko z wlasnej doswiadczenie
ze po prostu zawieszenie w autach na zachodzie wytrywal dwa razy dluszy niz w PL. to nie dotyczy tylko
jaguarow.

PRINT
JCP club member
Forumowicz Daimler

Bo w życiu liczą się tylko chwile :))

« Odpowiedz #13 : Luty 23, 2010, 22:43:45 »

no bo polska to bezdroza...

ale niektorzy skacza po nich...  whisper
vonKohler
Starszy Forumowicz

« Odpowiedz #14 : Luty 24, 2010, 09:18:32 »

Autko wygląda fajnie, a cena jest bardzo przystępna jak na to wyposażenie i rocznik.
Jeżeli jest przywiezione to na bank (90%) było bite za młodu, pytanie jak bardzo..moze tylko przerysowanie..

Bez mechanika nie jedz...
Przed zakupem swojego oglądałem z 10 x-ów wraz z diagnostyką na stacji..
Większość była bezwypadkowa oficjalnie, a w praktyce każdy był po przejsciach..

Raz jechałem po igłe do Poznania, (chyba dalej jest na allegro, 2003 zielony, 38tyś pln, 3L, 4x4, full opcja!!!) i co się okazało:
Bity był przód..bok i tył..do tego korozja lakieru (niby cynkowane nie?)..
Zawieszenie wybite, silnik się grzał, a skrzynia biegów silikonem uszczelniona az zacieki były..

Tak na przestroge ale  tylko w jagu

X-Type 2.0 D '04
Strony: [1] 2 3 4 Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: Witam i prosze o opinie X-type « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!