Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 24, 2012, 21:07:20
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
kotekbo liczy sie JAG-a i dobra zabawa kotek

www.jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,17728.0.html Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.czescipodlasie.pl

JAGUAR FORUM POLAND  |  Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko)  |  Klub JCP i Forum  |  Wątek: Panowie czs postawic sobie pytanie!!! 0 użytkowników i 2 Gości przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: 1 [2] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Panowie czs postawic sobie pytanie!!!  (Przeczytany 1184 razy)
Pro - Jag
Moderator Prawny
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #15 : Styczeń 31, 2010, 08:42:54 »

zawsze można zorganizwac spotkanie w ramach nagrody
http://fanklubmoto2010.auto-swiat.pl/jaguar/jaguar-club-poland/
 super
PRINT
JCP club member
Forumowicz Daimler

Bo w życiu liczą się tylko chwile :))

« Odpowiedz #16 : Styczeń 31, 2010, 09:30:13 »

przejazd po nurburingu kosztuje kilkadziesiat euro kilka okrazen Mrugnięcie

jesli chodzi o polske mozna wynajac, i wbrem pozoa to nie jest jakas kosmiczna kwota Mrugnięcie

gorzej ze zeby zorganizowac takie zawody/wyscigi trzeba miec kilka rzeczy zapewnionych, np punkt ratowniczy, karetke, i tutaj pojawiaja sie konkretne kwoty...

na 1/4 na dziko najlepiej jest ustawic sie przy jakims dojezdzie do magazynu, patrz np Błonie.

na dlugi dystans pojedziemy w czerwcu Mrugnięcie

ale o tym niebawem Mrugnięcie)
Rob_W
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #17 : Styczeń 31, 2010, 10:07:06 »

jesli chodzi o polske mozna wynajac, i wbrem pozoa to nie jest jakas kosmiczna kwota Mrugnięcie

gorzej ze zeby zorganizowac takie zawody/wyscigi trzeba miec kilka rzeczy zapewnionych, np punkt ratowniczy, karetke, i tutaj pojawiaja sie konkretne kwoty...

Możesz rzucić jakąś kwotę?
Zawsze można powiedzieć, że przyjechaliśmy na tor tylko tak sobie pojeździć  gdwizd

Jaguar X-Type 3.0 V6 4x4 Chichot

www.jaguaremdoslubu.waw.pl <- do ślubu, na studniówkę i gdziekolwiek tylko chcecie Uśmiech
Pro - Jag
Moderator Prawny
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #18 : Styczeń 31, 2010, 10:21:41 »

w Poznaniu to koszt ok 8-10 tys za dzien z obslugą
lysyyy
JCP club member
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #19 : Styczeń 31, 2010, 11:29:33 »

A można też połączyć to z wypadem nad Augustowsko-mazurskie jeziora :-) Pochodzę z Augustowa i jeśli chodzi o przygodę na "łonie natury" to miejsca super! A jeśli chodzi o wyścig - pewnie słyszeliście 1000razy o słynnej obwodnicy Augustowa i o tym jak ekolodzy wstrzymali jej budowę... Ni mniej jednak, jakieś budowy już poczyniono i jest przed samym Augustowem przygotowany odcinek prostej, płaskiej nawierzchni, który bezie kiedyś wjazdem na obwodnicę. Dojeżdża się tam kawałkiem drogi piaskowej (a raczej po prostu "na przełaj") i jest to zupełnie wyłączone z ruchu - droga z "nikąd do nikąd" A potem można by pojechać na grilla nad jezioro lub nawet zostać gdzieś na noc i pozwiedzać trochę "Szwajcarii Suwalskiej". Co Wy na to...?
Rob_W
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #20 : Styczeń 31, 2010, 12:29:35 »

lysyyy - jestem w 100% za  super super super

Jaguar X-Type 3.0 V6 4x4 Chichot

www.jaguaremdoslubu.waw.pl <- do ślubu, na studniówkę i gdziekolwiek tylko chcecie Uśmiech
MATriX335
Zboczeniec Klubowy
JCP club member
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #21 : Styczeń 31, 2010, 14:52:18 »

Mam w okolicy wojskowe lotnisko do wynajęcia za niewielka kasę.

XJ40 1988 3.6l
adams
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #22 : Luty 07, 2010, 09:09:16 »

Witam!
Na mazurach chyba bedzie najlepiej, bez zobowiazans, pare startow w roznych klasach i pojenosciach Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech. Tak tylko dla porownania, ktory sie lepiej "zbiera" z asfaldu Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech. Miejmy nadzieje ze w calosci Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Oczywiscie na tym lotnisku. Organizatorow spotkania "Mazury2010 prosimy o uwzglednienie w charmonogramie imprezy wyscigow na krotkim dystasie!!!
poz adams

XJ12 Daimler 89'
edi
Forumowicz
**

« Odpowiedz #23 : Grudzień 23, 2010, 02:10:11 »

Witam co do ścigania się kociaków to opowiem co mnie spotkało :jadąc spózniony do Gdańska obwodnicą Trójmiasta
swoim xj40 na gaz przy 230km nastąpił wystrzał gazowy no i przeżyłem chwilę grozy-odpowiedz przyjaciela cyt.
ty gł....jaguarem jedziesz do90km,z boku młoda blondynka( nie żona)ciemne okularki,zimny łokieć -tak jedzie się
autem z klasą nie jakimś vw z szerokimi laczami -co koledzy na to?
Jag-Greenhorn
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #24 : Grudzień 23, 2010, 02:46:46 »

ja na to tez anekdote mam.

jade z pracy do domu, na trasie fajna pogoda i slonce sie zniza. na liczniku 100 km/h i tempomat wcisniety. z glosnikow jazz leci a ja w takcie noga sobie po nowym recznie robionym dywanie klepie. od czasu do czasu w lusterka sie patrze i nature podziwiam. chusteczka sobie po wypolerowanym drzewie jerzdze, bo sie troche zakurzylo. autostrada jest pusta awiec sobie spokojnie pykam. patrzac w lusterko, nagle widze ze w ogromnym tepie sie zblizaja dwa swiatla. jakis nowszy benz, e albo s... i wali napewno 220...sobie mysle ze gosc termin jakis zapomnial i teraz sie niezle spieszyc musi a ja nic. dalej sobie pykam i jazzowe warjacje na gitarze glosniej robie. benz obok mnie prawie w predkosci swiatla przemija. mnie serce prawie stanelo, bo w tej sekundzie oczekiwalem ze jakis maly kamyczek mi lakier uszkodzi ale na szczescie nic oprocz dmuchawic klimy i jazzowych fantazji nie slaszalem.
nagle nastepne swiatla widze. tym razem czerwone i z przodu sie swieca. ten sam benz tym razem na hamulcu stoi. gosc zwolnil i zjezdza na lewy pas. ja dalej stowa jade, bo tempomat tak chce. benz jest obok mnie i facet nie zle ubrany sie gapi przez okno i podziwia mojego jaga. wkoncu czapki sie chwyta i sygnalizuje swoj respekt i daje gazu.

jezeli chodzi o wyscigi to mysle ze inni producenci napewno lepsze samochody do tego wyprodukowali... jagiem sie takiego czegos nie robi... no chyba ze XKR... ale to jest inna opowiesc  nakolanach
jaguarek
Starszy Forumowicz

« Odpowiedz #25 : Grudzień 19, 2011, 22:33:18 »

ty gł....jaguarem jedziesz do90km,z boku młoda blondynka( nie żona)ciemne okularki,zimny łokieć -tak jedzie się
autem z klasą nie jakimś vw z szerokimi laczami -co koledzy na to?
Musisz jeszcze zapuścić wąsy na przedzie. cry
Strony: 1 [2] Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko)  |  Klub JCP i Forum  |  Wątek: Panowie czs postawic sobie pytanie!!! « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!