Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 24, 2012, 20:28:27
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
JaguarClubPoland na Facebook  -  kliknij

ew5.earlweb.com/search.php?site=8// Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.jagstore.de//

JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: xjr czy ktoś wie coś na jego temat?? 0 użytkowników i 2 Gości przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: 1 [2] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: xjr czy ktoś wie coś na jego temat??  (Przeczytany 534 razy)
Choina
Moderator Jagmarket
Moderator
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #15 : Grudzień 29, 2009, 01:09:23 »

O ile użytkownicy BMW myślą że są najszybsi, najbystrzejsi to posiadacze Jaguarów najbogatsi na drodze. Nie ważne że ma się Jaguara za 5.000 czy 15.000zł, ale mam Jaguara. A ten co mnie mijał przed chwilą w nowiutki Bravo za 70.000zł to laps i frajer bo Fiatem plastikowym jeździ. Poczytasz trochę archiwum to zobaczysz jak nie którzy mają wysoko głowy w chmurach.
Dlatego ja przestałem zwracać uwagę na "dresów" w BMW czy "emerytów" w Mercach, bo mnie inni mogą oceniać jako "szpaner" w Jaguarze. Traktuję wszystkich użytkowników drogi tak samo. Zawsze się znajdzie jakaś czarna owca.

X300 Sovereign 4.0
X-Type Executive 3.0
KRISS
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #16 : Grudzień 29, 2009, 09:20:01 »

Widzę że sami tzw. śpece od wszystkiego z wypowiedzi wynika że mamy na forum profesorów od szpachli i psychologów znawców ludzkiej natury w odniesieniu do kupna jaguarów przeznaczenia itd. (żal) pytanie brzmiało czy ktoś konkretnie sprawdzał ten samochód i może coś konkretnego powiedzieć a nie nabijacie sobie posty ! ! ! Panowie konkrety to nie forum BMW !!! Pozdrawiam was wszystkich !!!
Czego oczekujesz?
Pokazujesz xjr-a za 16 tys, podczas gdy sensowne XJRy zaczynają się od 6 tys... Euro na mobile.
Wierzysz w św Mikołaja?  Czy po prostu wszyscy Ci którzy żądają więcej niż 25 tys za R-kę są z kosmosu?
A tak swoją drogą to nie wiedziałem, że jak w Jaguarze to szpaner...
... za to jak w Porsche to na pewno gej...
a w Audi rolnik... Duży uśmiech
walec
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #17 : Grudzień 29, 2009, 12:12:48 »

a w Mercedesie rzeźnik? Duży uśmiech
no a w Polonezie pracownik Warzywniaka?

'90 Daimler six (pleśniak)
Kyrios
JCP club member
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #18 : Grudzień 29, 2009, 12:16:34 »

w skodzie stary dziadek, a w volkswagenie geek/wieśniak/dres Chichot
Strony: 1 [2] Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: xjr czy ktoś wie coś na jego temat?? « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!