Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 24, 2012, 20:27:40
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
kotekbo liczy sie JAG-a i dobra zabawa kotek

www.allegro.pl/my_page.php?uid=2131534 Kliknij baner aby odwiedzić stronę. ew5.earlweb.com/search.php?site=8//

JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: x-type jak ideał? 0 użytkowników i 2 Gości przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: 1 [2] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: x-type jak ideał?  (Przeczytany 638 razy)
darcol
Forumowicz
**

« Odpowiedz #15 : Grudzień 28, 2009, 14:09:49 »

Niezly gosc - x type z elementami drzewa  hehe chyba po tym jak w nie przygrzmocil Uśmiech))
malo to, to chyba nigdy nie jezdzil dieselem - jakosc moj kocur nie czuje sie ospaly

x-type estate sport/2.0d/2004r
Innowierca
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #16 : Grudzień 28, 2009, 14:35:50 »

No mój też jakoś tak dziwnie szybko się rozpędza. Jak czytałem jego ogłoszenie zacząłem się zastanawiać, czy mój nie został dotknięty magiczną wtyczką OBD2 w kierunku ECU  Duży uśmiech

www.stol-art.pl<-najlepsze wyroby z drewna

X-type 2.0d 04'

Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi....aż czasem ciężko ich wyprzedzić...
Rob_W
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #17 : Grudzień 28, 2009, 14:55:54 »

Model na 100% z USA:
- ma leapera na masce
- nie ma pokrętła do regulacji wysokości świateł
- ma kierunkowskazy w przednim zderzaku - ciekawe czy w ogóle ma przerobione tylne światła (dokładnie - kierunki) żeby były zgodne z normami PL/EU?

Z opisu wynika, że jest to model SE z pakietem "Winter", ale dziwi mnie np. brak DSC. Poza tym skóra wygląda jakby była używana dłużej niż przez tych 7500km ... ale to można ocenić już tylko organo-leptycznie ...
Spalanie podane przez sprzedającego to jakiś mega żart - mi lekko jeżdżąc nie udało się zejść poniżej 12L/100km ...
Poza tym ... sprzedawany model nie ma nawigacji! No chyba, że "doczepianą" do szyby Mrugnięcie Na zdjęciu znad siedzenia kierwcy widać 2 typowe ekrany....

Poza tym nie wiem jak wygląda sytuacja z gwarancją samochodu z USA - ciekawe czy JLR ją honoruje??? Jeżeli nawet tak, to w większości jest już ona nie ważna - auto byłu zarejestrowane w maju '06 ...
Bezwzględnie kwalifikuje do skanowania w CARFAXie Uśmiech

Ogólnie rzecz biorąc - ŻENADA! ... ale samochód może być fajny Uśmiech

Jaguar X-Type 3.0 V6 4x4 Chichot

www.jaguaremdoslubu.waw.pl <- do ślubu, na studniówkę i gdziekolwiek tylko chcecie Uśmiech
strawinski
JCP club member
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #18 : Grudzień 28, 2009, 16:16:17 »

zegary USA!
Rob_W
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #19 : Grudzień 28, 2009, 16:26:28 »

zegary USA!

Zegary są akurat chyba takie same w USA i w UK Uśmiech

Jaguar X-Type 3.0 V6 4x4 Chichot

www.jaguaremdoslubu.waw.pl <- do ślubu, na studniówkę i gdziekolwiek tylko chcecie Uśmiech
robertth
JCP club member
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #20 : Grudzień 29, 2009, 20:06:33 »

pewnie chcial wpisac 64 900 nie znecajcie sie tak nad nim bo ta ceno to chyba nie celowo...
taaaa
a może chciał wpisać 649 "milionów" hehe

W teorii nie ma różnicy między teorią a praktyką, ale w praktyce jest...
Strony: 1 [2] Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: x-type jak ideał? « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!