Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 24, 2012, 12:35:51
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
Uwaga !! Na tym forum występuje ryzyko uzależnienia się od forum i atmosfery. Jaguar Forum Poland nie ponosi za to odpowiedzialności.

www.4x4partner.pl/ Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.jagparts.pl/

JAGUAR FORUM POLAND  |  Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko)  |  Ankiety i konkursy (Moderator: załoga 13)  |  Wątek: Ankieta do pracy inżynierskiej - prośba o wypełnienie. 0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Ankieta do pracy inżynierskiej - prośba o wypełnienie.  (Przeczytany 565 razy)
Luqasek
JCP club member
Forumowicz Executive

Sekcja Morska - Trójmiasto

« : Listopad 07, 2009, 16:00:55 »

Witam wszystkich!

Jestem obecnie na etapie pisania pracy inżynierskiej i mam do Was wielką prośbę: wypełnijcie dla mnie ankietę dostępną pod adresem www.wbadanie.pl/ankieta/208215753/ . Będzie to dla mnie nieoceniona pomoc, a liczy tylko 12 pytań, a jej wypełnienie nie powinno zająć więcej niż 5 minut, choć przydałoby się odszukać rachunki za media (ogrzewanie, energia elektryczna itp.) i na ich podstawie uzupełnić odpowiedzi. Z góry bardzo dziękuję wszystkim, którzy się ankietą zainteresują i wypełnią ją:)  tylko w jagu
qbaty
Forumowicz Daimler

Trójmiasto

« Odpowiedz #1 : Listopad 07, 2009, 16:48:15 »

Mam małe uwagi do ankiety:
- pytanie wstępne: mieszkam na wsi, a tam stoi "Podaj miasto" Mrugnięcie
- pytanie 4: nie ma opcji 0 nieletnich Mrugnięcie
- pytania 6/7: nie mam możliwości rozbicia zużycia wody na ciepłą i zimną, bo wodomierz mam tylko na zimnej, a ciepłą uzyskuję z jej podgrzewania we własnej kotłowni

I co teraz pojecia nie mam
roberturszula
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #2 : Listopad 07, 2009, 16:58:48 »

wykonano super

xj6/40 '88

www.rik-bud.pl
macho
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #3 : Listopad 07, 2009, 17:31:02 »

Nic tu po mnie. Nie płacę rachunków, mam stały czynsz bez względu na to ile prądu,wody itd. zużyję
Nie wiem kiedy wybudowano ten dom
Nie wiem ile ma metrów
Nie przygotowuję posiłków bo jestem za leniwy Język

lysyyy
JCP club member
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #4 : Listopad 07, 2009, 17:32:44 »

Mam podobnie jeśli chodzi o ciepłą i zimną wodę, nie mniej jednak wypełniłem ankietę (rozdzielając po prostu wodę na ciepłą i zimną wedle własnych spostrzeżeń ;-p)
Pro - Jag
Moderator Prawny
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #5 : Listopad 07, 2009, 19:51:57 »

Ankieta wypelniona
- nieletnich 0
- nie ma podzialu na ciepla i zimną wodę
- nie mam pojęcia jaka częśc gazu zużywam na ogrzewanie a jaką na kuchenkę  Z politowaniem
Luqasek
JCP club member
Forumowicz Executive

Sekcja Morska - Trójmiasto

« Odpowiedz #6 : Listopad 07, 2009, 22:54:08 »

Dzięki! Niektóre uwagi bardzo słuszne. Ale niektóre błędy wynikają z niewielkiej funkcjonalności serwisu na którym przygotowałem ankietę. Tylko straszna wtopa z tymi dziećmi...  Zawstydzony
Strony: [1] Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko)  |  Ankiety i konkursy (Moderator: załoga 13)  |  Wątek: Ankieta do pracy inżynierskiej - prośba o wypełnienie. « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!