Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 24, 2012, 12:34:42
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:

www.czescipodlasie.pl Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.jaguarclubpoland.net

JAGUAR FORUM POLAND  |  Archiwum techniczne  |  XK8/R,(1996-2006 x100) new XK (2007-obecnie x150)  |  Wątek: XKR do codziennego użytku ? 0 użytkowników i 2 Gości przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: 1 [2] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: XKR do codziennego użytku ?  (Przeczytany 2026 razy)
KRISS
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #15 : Listopad 03, 2009, 23:32:04 »

Spotykasz super mega laskę i co?
Bedziesz się z nią widywać:
- w lato
- w weekendy
- czy bez przerwy?
Ja jeżdżę Jagiem non stop, nie jestem masochistą, nie dawkuję sobie przyjemności.
George
Forumowicz
**

Live Fast Die Young

« Odpowiedz #16 : Listopad 04, 2009, 19:35:40 »

Trafiłeś w mój ulubiony temat, czyli przyrównywanie lasek do samochodów Duży uśmiech Np. Ferrari to dla mnie top-modelka. Koszmarnie droga w utrzymaniu,  (serwisy, spalanie ), boleśnie kapryśna, każdy chce ją ukraść, albo choć się raz przejechać Uśmiech W 95% czasu użytkowania jest ostra i denerwuje niesamowicie, ale wzbudza też zazdrość i powożąć nią czujesz się lepszy od innych użytkowników swoich śmiesznych pojazdów Uśmiech Poza tym gdy znajdzie się ten jeden kawałek idealnej, pustej drogi w ciepły wiosenny poranek i przyciśniesz do podłogi - wtedy zrozumiesz po co ją masz i wszystko stanie się jasne  Chichot Niestety jazda na co dzień to mnóstwo wyrzeczeń i wydatków, ale wypas jest Uśmiech No i poić ją musisz ciągle szampanem i kokainą, więc zdecydowanie droga impreza i trwałość słaba Duży uśmiech - lepiej chyba dla własnego zdrowia tylko czasami wyciągać z garaży 

Nie wiem jeszcze do jakiej laski porównać Jaga - to chyba taka zdrowa laseczka jak Charlize Theron na którą musisz kasę wydawać, ale też pracuje i potrafi się trochę domem zająć, nie pojedzie ci w towarzystwie i nie kaprysi tak Uśmiech

Dobra kończę zanim się rozpiszę za bardzo  Auto
aru
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #17 : Listopad 04, 2009, 20:18:49 »

George - prawdziwy z Ciebie poeta Mrugnięcie

XK8 4.2 V8
XJR 4.2 V8 SC
KRISS
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #18 : Listopad 04, 2009, 22:56:53 »

Jag - no kiedyś to była dobrze zachowana czterdziecha w garsonce Język
ale na szczęście ktoś się opamiętał i teraz kawał ostrej laski., której zazdroszczą Ci kumple, ale mówią, że Angelina jest lepsza Język Do tego panna ma niezły charakterek. Ogarnia większość rzeczy, ale nie daj Bóg ją wkurzyć albo przestać się interesować...
Michel
Forumowicz
**

« Odpowiedz #19 : Listopad 24, 2009, 19:11:31 »

Ja mam S-Type R i te samen sam silnik co w XKR. Zawieszenie w zasadzie też niemal to samo. W grudniu czeka mnie podróż do kraju i jakoś strasznie się nie obawiam. A jadę na letnich Uśmiech Rok temu jak tylko wjechałem do kraju przed świętami to była zabawa na A4ce. Nie jest aż tak źle. Jeśli masz zimówki i wyczucie to dasz radę. Poza tym, nie całą zimę śnieg leży na drodze.

Jaguar S-Type R 4.2 V8 Supercharged
propagator
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #20 : Listopad 24, 2009, 19:16:17 »

KRISS, dobry tekst!   super  jestem za Ja tez nie jestem masochista - wlasnie wrocilismy z przejazdzki...  Duży uśmiech

XJ6 x300 3,2 1995 Angol  ...w zyciu piekne sa tylko chwile...
Strony: 1 [2] Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Archiwum techniczne  |  XK8/R,(1996-2006 x100) new XK (2007-obecnie x150)  |  Wątek: XKR do codziennego użytku ? « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!