Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 24, 2012, 12:13:28
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
JaguarClubPoland na Facebook  -  kliknij

ew5.earlweb.com/search.php?site=8// Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.jaguar-online-markt.de/

JAGUAR FORUM POLAND  |  Archiwum techniczne  |  S-TYPE,(1999-2007) XF (2008-obecnie)  |  Wątek: nowy XF 0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: nowy XF  (Przeczytany 526 razy)
Pro - Jag
Moderator Prawny
Forumowicz Daimler

« : Marzec 20, 2008, 14:12:16 »

w dzisiejszej GW w dodaku Wysokie Obroty jest artykul o nowym modelu  Uśmiech
Batman
JCP club member
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #1 : Marzec 20, 2008, 15:33:22 »

Pomimo sceptycznego podejścia do tego modelu coraz bardziej zaczyna mi się podobać.

Jaguar XJ40 Soverign 3.6 '89
wioslo
Forumowicz
**

« Odpowiedz #2 : Marzec 25, 2008, 23:00:46 »

Witam.Panowie i panie dzisiaj miałem przyjemność jezdzić nowym XF i powiem wrażenia niesamowite.Autko posiada silnik V8 ale bez kompresorka.Auto lata jak wściekłe poprostu szok.Same pozytywne wrażenia.Rewelacja skrzynka biegów.Ciekawe bardzo rozwiązanie dzwigni biegów. jestem za
crazy-j
Forumowicz
**

« Odpowiedz #3 : Kwiecień 26, 2008, 21:16:05 »

Niestety za duzo osob bralo udzial w projektowaniu wnetrza, lacznie ze Szwedka (Linda ?), ktora jest odpowiedzialna za wstawki aluminium przy kierownicy i na konsoli (mialy przypominac kuchenne noze, podobno japonskie). A ja sie zastanawialem, co tak mi sie przypomina IKEA  ???
Dlatego tak sie ciesze, ze Tata kupil Jaga, bo sie odczepi Ford i Volvo (Volvo w zakresie design, bo bezpieczenstwo i sztywnosc z Geteborga sa OK).  jestem za
Strony: [1] Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Archiwum techniczne  |  S-TYPE,(1999-2007) XF (2008-obecnie)  |  Wątek: nowy XF « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!