Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 24, 2012, 11:07:02
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
Jeżeli nie jesteś w stanie naprawić czegoś za pomocą młotka, to pewnie masz do czynienia z usterką elektryczną.

www.allegro.pl/my_page.php?uid=2131534 Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.automobilklubpolski.pl/

JAGUAR FORUM POLAND  |  Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko)  |  Klub JCP i Forum  |  Wątek: Znak przynależności :) 0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: [1] 2 Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Znak przynależności :)  (Przeczytany 1287 razy)
Whisnia
JCP club member
Forumowicz Daimler

« : Czerwiec 22, 2009, 23:05:56 »

Szukałem na forum - może niewystarczająco, ale jak rozpoznajecie się na drogach naszego pięknego kraju? Są może dostępne np. podkładki pod rejestrację z logiem LCP czy napisem Jaguar Club Polska (o naklejki nie pytam bo kto by Jaga obklejał Uśmiech ) Chyba że funkcjonuje coś innego, jeśli nie to może warto o czymś pomyśleć?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

P.S. Jak "(lub czy) można nabyć jakieś klubowe gadżety?

Whisnia/S-Type/4,0/2001
Bazyli
JCP club member
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 22, 2009, 23:15:27 »

Są naklejki na tablice rejestracyjne - wiem bo dostałem  Uśmiech

Wierzchem? Na kocie? Nie może być.
kogutki
Administrator
Forumowicz Daimler

free milk for free cats

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 22, 2009, 23:17:42 »

Whisnia, nie wiem czy Jaguar Club Polska ma takie naklejki, my (Jaguar Club Poland) mamy  Duży uśmiech

takze mamy okragly naklejki oraz cos na oflagowanie autko. Badz na spocie albo wpadnij do mnie
to dostaniesz. Mrugnięcie

Whisnia
JCP club member
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 22, 2009, 23:35:17 »

Dzięki za informację, wybieram się do Nowej Soli  Auto

Whisnia/S-Type/4,0/2001
załoga 13
Moderator Globalny
Forumowicz Daimler

CARPE DIEM

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 22, 2009, 23:50:28 »

A ja Ciebie odesle do relacji z naszych spotów - tam wyraźnie widać nasze "oznakowana". Ale jak Kogut napisał we wszystko zostaniesz doposazony na naszym spotkaniu w nowej soli.

licznik
macho
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #5 : Czerwiec 23, 2009, 00:26:40 »

Albo zostaniesz przypadkowo naznaczony klubową naklejką, tzn.

1. Po Otwarciu sezonu firmowy Hyundai L100 dumnie na przedniej szybie wozi JCP. Pracownicy chwalą się ,że dziś do lasu jadą Jaguarem,    albo

2. Naklejka pod rejestracją VW Golfa mojego kolegi, który towarzyszył mi przy kupnie Jaga. Do tej pory zastanawiamy się kiedy Kogut to zrobił? Co? Co? Co?       albo

3. Przypadkowy Peugeot Partner lub coś w tym stylu na Placu Juranda w Szczytnie. Ciekawe czy gość zauważył że ma na tylnej szybie nową naklejkę Duży uśmiech         albo

4. Peugeot 405. Naklejka na przedniej szybie dodawała mu 200KM. Jak to nie pomagało ,czyli przy wyjątkowo złych warunkach atmosferycznych (zawieje, zamiecie, strome podjazdy) współpasażerowie dawali radę, czyli Kogutki i Załoga Duży uśmiech. Pamiętacie? Nie straszne nam pół metra śniegu, Otwarcie Sezonu zorganizowaliśmy respek

Także strzeż się, bo nie znasz dnia ani godziny. A może już masz logo JCP na aucie, tylko jeszcze nie wiesz? Cool
Pro - Jag
Moderator Prawny
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #6 : Czerwiec 23, 2009, 08:16:06 »

jednak lepiej niż czekać na przypadek - przyjezdzaj na najblizszy zlot  super  gdwizd
szpulek
JCP club member
Forumowicz Sovereign

JaguaremDoSlubu.eu

« Odpowiedz #7 : Czerwiec 25, 2009, 10:48:38 »

Z racji tego, ze nie wiem ile osob ze Slaska sie udaje do Nowej Soli, a ze mamy lokalny spot 4 lipca to moze daloby sie przeslac naklejki dla osob/samochodow bioracych udzial? pzdr

xj8 4.0 sovereign '99 gliwice
oskioski
Użytkownik zbanowany
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #8 : Czerwiec 25, 2009, 21:06:31 »

właśnie z racji tego , iż jestesmy wszyscy bardzo długo razem na forum  - czas  wpaść na jakis spocik , tudzież zlocik i odebrać samemu  jestem za
Uważam , ze Ty jak najbardziej zasługujesz na to ,aby byc w posiadaniu wszelakich gadżetów JCP i chwalić forum Nasze , ale .........................Co?

sorki to by byla łatwizna  ( nie gniewaj się )

jaco
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #9 : Czerwiec 29, 2009, 21:24:04 »

moze ktos cyknal fotke "znaku przynaleznosci" Uśmiech ciekawy jestem jak sie prezentuje na Jagu.
qbaty
Forumowicz Daimler

Trójmiasto

« Odpowiedz #10 : Czerwiec 29, 2009, 21:27:21 »

moze ktos cyknal fotke "znaku przynaleznosci" Uśmiech ciekawy jestem jak sie prezentuje na Jagu.
Zajrzyj do relacji z jakiegoś spotkania (np. otwarcia sezonu na Mazurach albo Dni Pruszcza) - tam zobaczysz jak się prezentuje.
jaco
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #11 : Czerwiec 29, 2009, 21:47:25 »

dzieki qbaty nie przyzwyczailem sie jescze do wygladu i sposobu dzialania tego forum (nietypowy layout) i troche sie gubie ale zaraz poszukam
pozdro
qbaty
Forumowicz Daimler

Trójmiasto

« Odpowiedz #12 : Czerwiec 29, 2009, 22:00:13 »

No to, żeby Ci ułatwić to:

http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,3698.105.html
http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,2698.msg27273.html#msg27273
jaco
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #13 : Czerwiec 30, 2009, 19:04:58 »

podziekowac Uśmiech
tomasz
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #14 : Czerwiec 30, 2009, 20:44:51 »

a moze jest jakas forma nabycia klubowych akcesorii inna , niz zlot ? chetnie nabylbym koszulke , bluze moze sa tez ramki ( kociak ma na rzie ramki w spadku po wielorybie z Ford Scorpio Team) no i oczywiscie flage
Strony: [1] 2 Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko)  |  Klub JCP i Forum  |  Wątek: Znak przynależności :) « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!