Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 24, 2012, 10:36:40
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
główny dyrektor projektowania samochodów Jaguar, Ian Callum: Jaguar powinien być postrzegany jako idealny samochód dla ciekawych i niespokojnych ludzi.

www.jaguarclubpoland.net Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.jagstore.de//

JAGUAR FORUM POLAND  |  Archiwum techniczne  |  XJ-40, XJ-81 (1986-1994)  |  Wątek: Luzy 0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Luzy  (Przeczytany 254 razy)
jean pierre
JCP club member
Forumowicz Sovereign

Legenda

« : Maj 26, 2009, 08:24:45 »

Mam taka przypadlosc ze raz na dwa miesiace auto daje na stacje diagnostyczna i bardzo szczesliwy jestem jak nic nie widza i dumny jade dalej.... Duży uśmiech, jednak ostatnio Panowie diagnosci powiedzieli ze mam  " srednie " luzy na przednich kolach i musze to z duzym wyczuciem dokrecic i uwazac abym lozysk nie rozwalic...i teraz pytanko co tzn., wyczucie  Co?...do Pruszcza musze miec autko w 100% sprawne i gotowe  super

KRISS
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #1 : Maj 26, 2009, 21:18:30 »

łożyska jak w Land Roverach Uśmiech
peres20
Forumowicz Executive

XJ40 4.0l Sovereign 1992r.

« Odpowiedz #2 : Maj 27, 2009, 01:41:10 »

Ja u siebie luzy likwidowalem sam. musisz poprostu ostrożnie kokrecis srube na lozysku tak aby zliwkidowac luz na nim , ale zeby kolo sie lekko krecilo . mysle ze z pół obrotu wystarczy . zalezy jaki masz tam luz. Ale oczywiscie jak nie czujesz sie pewnie to zlec to komus kto sie na tym zna. pozdrawiam winkvic
poliarny
Starszy Forumowicz

1992 XJ-40 Sovereign 3,2L

« Odpowiedz #3 : Maj 31, 2009, 18:37:08 »

Witam
Jest tam taka podklatka chyba zaraz po pinie od korony , Dokręcasz tak by podkładka sie ruszyć jak ją śrubokrętem pchniesz
Strony: [1] Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Archiwum techniczne  |  XJ-40, XJ-81 (1986-1994)  |  Wątek: Luzy « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!