Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 24, 2012, 10:11:50
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
TODAY, MORE THAN EVER, JAGUAR IS A TRULY EMOTIVE BRITISH BRAND

www.jaguar-online-markt.de/ Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.jaguarclubpoland.net

JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: Jaguar XJ-40 proszę o poradę. 0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Jaguar XJ-40 proszę o poradę.  (Przeczytany 432 razy)
laiq
Starszy Forumowicz

« : Kwiecień 27, 2009, 10:48:24 »

Witam, tak jak w temacie proszę o opinię nie wiem co mam zrobić  Co? Otóż wczoraj przypadkiem natknąłem się na Jaguara XJ-40 niestety nie wiem który rok. Silnik 4.0 Sovering, lampy telewizory, ciemna skóra w środku a teraz najlepsze. Pan jeździ nim okazyjnie samochód ściągnięty ze stanów 10 lat temu, przejechane ma 75tyś mil z tego jakieś 5tyś po polskich drogach, stan na pierwszy rzut oka igła, ale może wielu rzeczy nie zauważyłem, niestety nie zrobiłem zdjęć. Na dzień dzisiejszy właściciel jest w stanie zamienić się na mojego passata z 97roku 1.6 benzyna z dopłata około 10tyś zł z mojej strony oczywiście. Jak sądzicie brać pod rozwagę taką propozycję? Ile wart jest taki kociak? W razie decyzji na tak czy ktoś z szanownych forumowiczów byłby w stanie podjechać ze mną i spojrzeć chłodnym okiem na ten egzemplarz (również odpłatnie).
 Z góry dziękuję za wszelką pomoc.

X308, 3,2 1998r
szpulek
JCP club member
Forumowicz Sovereign

JaguaremDoSlubu.eu

« Odpowiedz #1 : Kwiecień 27, 2009, 10:51:09 »

A skad jestes?

xj8 4.0 sovereign '99 gliwice
laiq
Starszy Forumowicz

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 27, 2009, 11:08:16 »

Obecnie przebywam w Warszawie i samochód również jest do zobaczenia w okolicach Warszawy. Sory, że nie dopisałem w pierwszym poście.

X308, 3,2 1998r
szpulek
JCP club member
Forumowicz Sovereign

JaguaremDoSlubu.eu

« Odpowiedz #3 : Kwiecień 27, 2009, 11:21:39 »

No to ja Ci nie pomoge, ale zwazajac na ilosc ludzi (wg listy) z mazowieckiego to ktos moze bedzie mogl pomoc.. pzdr

xj8 4.0 sovereign '99 gliwice
Batman
JCP club member
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #4 : Kwiecień 27, 2009, 11:57:44 »

Za tą cene musi być naprwde w stanie igła. czterdziestki przechodza w tej chwili przez okres gdzie można ładny egzemplarz wyrwać za grosze. Poproś Kogutkiego napewno podjedzie z Toba zobaczyc.

Jaguar XJ40 Soverign 3.6 '89
michcio700
JCP club member
Forumowicz Executive

Auta- piękne hobby... ale dlaczego takie drogie?!

« Odpowiedz #5 : Kwiecień 27, 2009, 20:21:56 »

fakt faktem mało nie wychodzi jeśli chodzi ci o passata + 10 kafli, ale  tylko w jagu  Auto polecam jak najbardziej, jeśli chodzi o to, że jest w super stanie to musiałbyś go dokładnie sprawdzić... a do tego najlepiej zapytaj optrego on zna każdy szczegół xj40 i będzie wiedział co najlepiej sprawdzić, by potwierdzić to, co sprzedający twierdzi  winkvic

Xj-s 3,6 '90,
Xj8 X350 '04,
XKR Silverstone '01,
XK '10,
Ford mustang '65 fastback,
Ford Mustang '08 4.6 V8,
Lotus Esprit '77,
Lotus Esprit '82,
Noble M12 GTO3R,
Ronart w152,
Lamborghini Gallardo Spyder '07,
Lamborghini Murcielag
optre
JCP club member
Forumowicz Daimler

Sekcja Morska - Trójmiasto

« Odpowiedz #6 : Kwiecień 27, 2009, 22:22:10 »

popodnoś wszędzie dywaniki i zobacz czy jest sucho i bez rdzy, również w bagazniku, sprawdź czy działa klimatyzacja i nawiewy, no i nieapomnij sprwdzić czy komputer pokazuje błędy, przejedź się i zobaczysz że passata trzeba oddać, xj40 to samochód a passat to zabaweczka, najlepiej podjedźcie do warsztatu albo do stacji diagnostycznej (byle by nie do tej, ktorą wybierze sprzedawca). Jeśli wszystko będzie ok to ja na Twoim miejscu oddał bym zabawke i jeździł prawdziwym samochodem, pozdrawiam.

fakt faktem mało nie wychodzi jeśli chodzi ci o passata + 10 kafli, ale  tylko w jagu  Auto polecam jak najbardziej, jeśli chodzi o to, że jest w super stanie to musiałbyś go dokładnie sprawdzić... a do tego najlepiej zapytaj optrego on zna każdy szczegół xj40 i będzie wiedział co najlepiej sprawdzić, by potwierdzić to, co sprzedający twierdzi  winkvic
Codziennie poznaje na nowo moją 40, i to jest wspaniałe, z jaguarem się nie nudzi.
jean pierre
JCP club member
Forumowicz Sovereign

Legenda

« Odpowiedz #7 : Kwiecień 27, 2009, 22:24:04 »

amen

kogutki
Administrator
Forumowicz Daimler

free milk for free cats

« Odpowiedz #8 : Kwiecień 27, 2009, 22:24:44 »

i moze to jest pomocny: http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php?topic=2572.0

Strony: [1] Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: Jaguar XJ-40 proszę o poradę. « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!