Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 24, 2012, 10:06:19
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
JaguarClubPoland na Facebook  -  kliknij

www.optre.pl Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.4x4partner.pl/

JAGUAR FORUM POLAND  |  Archiwum techniczne  |  XK8/R,(1996-2006 x100) new XK (2007-obecnie x150)  |  Wątek: Cabrio czy nie cabrio;-) 0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Ankieta
Pytanie: Czy mając do wyboru dwa auta(koty oczywiście;-)) o porównywalnych parametrach wybrałabyś/wybrałbyś wersję cabrio?
Tak, jako auto na co dzień   -10 (28.6%)
Tak, ale tylko jak drugie auto   -15 (42.9%)
Może, musiałabym/musiałbym rozważyć wszystkie za i przeciw   -2 (5.7%)
Nie   -5 (14.3%)
Nie, nawet jako drugie auto   -3 (8.6%)
Głosów w sumie: 33

Autor Wątek: Cabrio czy nie cabrio;-)  (Przeczytany 1074 razy)
DaFetti
Forumowicz
**

« : Luty 14, 2008, 16:58:56 »

witajcie,
proszę o wypełnienie niniejszej ankiety w celu sprawdzenia popularności aut typu cabrio.
dziękuję z góry za udział;-)

S-Type 3.0 v6
jarek-jerryjag
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #1 : Sierpień 12, 2008, 22:36:05 »

Tylko kabrio

Jarek-Jerryjag od xk120 do xk8
jannaf
Forumowicz Executive

Jag XJ40 4,0 1991

« Odpowiedz #2 : Sierpień 13, 2008, 07:53:24 »

Zagłosowałem, ale dopiero potem zauważyłem, że ankieta umieszczona jest w dziale XK. Głosując miałem na myśli XJS-a. 

XJ40    4.0      1991
radekxk8
Forumowicz
**

« Odpowiedz #3 : Sierpień 24, 2008, 18:06:31 »

Jak dla mnie auto to tylko Cabrio.  10 points dla CABRIO Uśmiech I jak wszystko dobrze pójdzie to już za niedługo stanę się posiadaczem XK8 właśnie w wersji otwartej. Nie ma nic piękniejszego niż jazda w ciepły dzień bez dachu, gdy słońce zagląda nam do kabiny. Wiem z doświadczenia, gdyż byłem już posiadaczem dwóch kabrioletów, a obecnie jeżdżę zwykłą zamkniętą konserwą i z utęsknieniem czekam by znów móc poczuć ten wiaterek we włosach Uśmiech
Fishman
Forumowicz
**

« Odpowiedz #4 : Styczeń 21, 2011, 09:45:06 »

Jak dla mnie auto to tylko Cabrio.  10 points dla CABRIO Uśmiech I jak wszystko dobrze pójdzie to już za niedługo stanę się posiadaczem XK8 właśnie w wersji otwartej. Nie ma nic piękniejszego niż jazda w ciepły dzień bez dachu, gdy słońce zagląda nam do kabiny. Wiem z doświadczenia, gdyż byłem już posiadaczem dwóch kabrioletów, a obecnie jeżdżę zwykłą zamkniętą konserwą i z utęsknieniem czekam by znów móc poczuć ten wiaterek we włosach Uśmiech

Zgadzam się z przedmówcą.
Sam jeżdże xk8 cabrio od 2 lat. Wcześniej myślałem, że bez dachu da się jeżdzić tylko przez kilka dni w roku. Mówię o Polsce. Okazuje się, że latem jeżdzę codziennie bez dachu, chyba że pada! W kabriolecie da się jeździć od 13 stopni z włączonym ogrzewaniem. Szczególnie gdy jest słońce.

Ps. Naależę raczej do ciepłolubnych osób. Jestem zmarźlakiem.
szczypior
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #5 : Styczeń 21, 2011, 09:57:00 »

Mi xk cabrio się nie podoba tak jak coupe.
Lubię kabriolety ale akurat nie w tej wersji

XJ 40,3,2,93
w niedalekiej przyszłości XKR
Fishman
Forumowicz
**

« Odpowiedz #6 : Styczeń 21, 2011, 20:28:03 »

Mi się też wydaje że coupe ma ładniejszą linie, nie mniej jednak cabrio daje wspaniałe doznania jeżdżąc w cieplejsze dni bez dachu. Bezcenne.
Kolejną jednak sprawą jest anonimowość i lans. W kabrio jest się jak na scenie (szczególnie w mieście) i mi nie specialnie to odpowiada.
Strony: [1] Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Archiwum techniczne  |  XK8/R,(1996-2006 x100) new XK (2007-obecnie x150)  |  Wątek: Cabrio czy nie cabrio;-) « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!