Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 24, 2012, 10:05:29
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
Jeżeli nie jesteś w stanie naprawić czegoś za pomocą młotka, to pewnie masz do czynienia z usterką elektryczną.

www.czescipodlasie.pl Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,17728.0.html

JAGUAR FORUM POLAND  |  Archiwum techniczne  |  S-TYPE,(1999-2007) XF (2008-obecnie)  |  Wątek: Nawigacja 0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: [1] 2 3 Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Nawigacja  (Przeczytany 1751 razy)
Misiek715
Aspirant
*

« : Luty 13, 2008, 11:12:12 »

Witam Wszytskich

Jakiego producenta mapy obsługuje Nawigacja w s-type ? Czy ktoś z szanownych kolegów przerabiał ten temat ? Czy navi. z s-type jest taka sama jak w innych Jaguarach ? Szukałem troche po necie ale jakos bezskutecznie... Smutny Mam tylko oryginalna mape szwajcarii-Niemiec na CD .

DaFetti
Forumowicz
**

« Odpowiedz #1 : Luty 13, 2008, 12:20:34 »

zobacz wątek na x-type.
z mało ekranowych navi jest blaupunkt travel pilot dx-n.
mam austrię, francję i chyba niemcy - szwajcaria - alpy - tak jak Ty.
w swoim czasie ........... z jakiejś strony mapy do różnych marek samochodów ale nie pasują;-)
pozdrawiam

S-Type 3.0 v6
kuba
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #2 : Luty 13, 2008, 12:24:49 »

Witam posiadacza pięknego samochodu:) od jakiegoś miesiąca staram się załatwić sobie mapę Polski i nic z teog. Mam wielką prośbę, jeśli będziesz mial jakieś ciekawe informacje o mapach lub nawigacji w S-Type to wrzuć je na forum. Z góry dziękuję.

S-Type 3.0 V6 black edition
Misiek715
Aspirant
*

« Odpowiedz #3 : Luty 13, 2008, 12:46:04 »

Miałem kiedyś jakies info ze są te mapy w sieci P2P niestety. No ale skoro to jedyne rozwiazanie ?  Niezdecydowany  Chociaż będe szukał legalnego dojscia. Bo i tak zapewne pozostanie kwestia właściwego wypalenia na CD, albo uruchomienia jakims kodem, by ów progr. w Jagu widział i ładował poprawnie mape PL.
Ale to tylko narazie moje czarne wizje Mrugnięcie
kuba
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #4 : Luty 13, 2008, 12:51:41 »

Swoją drogą jestem ciekawy ile takie mapy kosztuja u dilera. Ale mam wrażenie, że cena będzie miała za dużo cyferek...Uśmiech Poza tym moje auto jest z 2000 roku i nie wiem czy czegoś w między czasie nie zmienili. Może się okazać, że montowali różne modele nawigacji.

Misiek715
Aspirant
*

« Odpowiedz #5 : Luty 13, 2008, 18:26:00 »

Moj jest z 99 i nie sądze żeby u Ciebie cos zmienili. Mozna co najwyzej podejrzewac ze istotne zmiany zaszly w navi. po 2003 w s-typach gdzie hucznie triumfował i zaczął gościć w zwyklych PDA z modułem GPS rewolucyjny (miedzyinnymi odnosnie ilości widzianych satelit)  układ Sfir III.  A moze już nawet w 2002 ? Trzeba by było to gdzieś sprawdzić. Płyta z mapami u naszego dilera jak pytałem niecały rok temu, kiedy nie byłem posiadaczem owego Jaga , przekraczała 600 zł (na ile dobrze pamietam) i oczywiście nie było jej od ręki. Po zamówieniu trzeba bylo czekac jakis czas. Dealer nie potrafił też powiedzieć jaki jest proc pokrycia kraju. Przykładowo TomTom ma 52 % a po ostatnim upgrade okolo 70 % z błędami.
Jan100162
Forumowicz
**

« Odpowiedz #6 : Luty 14, 2008, 20:15:01 »

Od wczoraj jest nawigacja na duży ekran z Polską!!w serwisie Jaga. Cena ok. 300 euro. Pozdrawiam Jan 1n100162
Misiek715
Aspirant
*

« Odpowiedz #7 : Luty 15, 2008, 00:34:38 »

300 Eur. he he ciekawe kto to kupuje ? Mrugnięcie za 300 Euro to dziekuje. Ale ciekawa informcja:) 
kuba
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #8 : Luty 15, 2008, 10:19:46 »

Kupują to ci sami ktorzy naprawiaja Jaga w ASO. Mnie za piaste zaspiewali prawie 4000 PLN... Więc cena za mapę wręcz okazyjna:)

Jar
Starszy Forumowicz

« Odpowiedz #9 : Kwiecień 03, 2008, 14:47:59 »

Nie mogąc ugryźć tego problemu zdecydowałem sie na zakup nawigacji i problem sie rozwiązał. Ma to jeszcze taką zaletę, że jeśli potrzebuję jechać innym autkiem to nie narzekam bo nawigację tam zabieram. Ale gdybym kiedyś mógł nabyć Uśmiech taką specjalną do kota to pewnie ją kupię oczywiscie nie w salonie.
kuba
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #10 : Kwiecień 04, 2008, 18:33:42 »

w pelni sie z toba zgadzam, ze nawigacja przenosna jest w gruncie rzeczy bardziej praktyczna. Mnie tak naprawde chodzi o to, zeby ladny monitor w moim aucie nie stal taki nieuzywany. Chociaz, nie wiem jak u kolegow, ale u mnie mozna wylaczyc navi i pojawia sie nazwijmy to "wygaszacz ekranu" czyli piekny kot i napis, a jakze "JAGUAR". W nocy wyglada slicznie:)

Mario
Starszy Forumowicz

« Odpowiedz #11 : Kwiecień 08, 2008, 22:20:16 »

pliss, powiedz jak to sie wlącza, bo moze chociaz taki bedzie pozytek z nawigacji:) a tak powazne to mam przenosna automape z orange i powiem Wam ze jak na razie to do kitu jest to wszystko, latwiej trafic za pomoca zwyklej mapy i umiejetnosci orientacji w terenie:)
piotritaly
Aspirant
*

« Odpowiedz #12 : Kwiecień 15, 2008, 18:43:21 »

Witajcie mam problem szukam nawigacji płytki do modelu z 2003 roku mapki polski czy ktos może pomóż piotr.italy@interia.pl prosze!!!

:]
załoga 13
Moderator Globalny
Forumowicz Daimler

CARPE DIEM

« Odpowiedz #13 : Listopad 26, 2008, 22:25:35 »

czy coś się zmieniło w kwestii mapy polski?

licznik
kogutki
Administrator
Forumowicz Daimler

free milk for free cats

« Odpowiedz #14 : Listopad 26, 2008, 22:58:04 »

tak, dzis uslyszalem ze na allegro mozna kupic mape polski za 19 zloty  hehe

zarcik taki. tzn ktos powiedzial to prawda ale nic z tego...
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2008, 23:03:19 wysłane przez kogutki » Zapisane

Strony: [1] 2 3 Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Archiwum techniczne  |  S-TYPE,(1999-2007) XF (2008-obecnie)  |  Wątek: Nawigacja « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!