Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 23, 2012, 21:59:01
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:

www.jaguar-online-markt.de/ Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.jaguar-online-markt.de/

JAGUAR FORUM POLAND  |  Archiwum techniczne  |  SS,XK,C,D,E-Type, S,MK, (wszystkie do lat 70-tych)  |  Wątek: coś dla wytrwałych.... 0 użytkowników i 3 Gości przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: 1 [2] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: coś dla wytrwałych....  (Przeczytany 4968 razy)
Norbert Rybarczyk
Starszy Forumowicz

« Odpowiedz #15 : Luty 04, 2011, 23:38:54 »

nic nie widać  whisper gdwizd
irek
Aspirant
*

« Odpowiedz #16 : Luty 05, 2011, 10:24:22 »

Eee tam. Co to za niekompletny Jaguar? Co? Brakuje mu kraty wlotu powietrza!E tam.Te na  You Tube  sa ladniejsze.
ja$
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #17 : Luty 05, 2011, 15:33:25 »

Eee tam. Co to za niekompletny Jaguar? Co? Brakuje mu kraty wlotu powietrza!E tam.Te na  You Tube  sa ladniejsze.
--- Irek co Ty gadasz.... to piekny jaguar -orginał  jestem za chciałbym miec takiego w takim stanie  whisper  TY wiesz ile on kosztował.....??? pojecia nie mam z niego bedzie taki rodzynek ze 140 000 euro bedzie warty  10 points

GENTLEMAN-RACER !!! i inne zabytki...
Strony: 1 [2] Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Archiwum techniczne  |  SS,XK,C,D,E-Type, S,MK, (wszystkie do lat 70-tych)  |  Wątek: coś dla wytrwałych.... « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!