Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 23, 2012, 21:39:38
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
kotekbo liczy sie JAG-a i dobra zabawa kotek

www.jaguar-online-markt.de/ Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.czescipodlasie.pl

JAGUAR FORUM POLAND  |  Events (Imprezy, Spotkanie)  |  Zloty i imprezy JCP  |  Wątek: !!POWRÓT ze ZLOTU!! 0 użytkowników i 2 Gości przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: 1 [2] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: !!POWRÓT ze ZLOTU!!  (Przeczytany 1871 razy)
Romano
Aspirant
*

« Odpowiedz #15 : Marzec 21, 2009, 19:04:37 »

U nas podróż trwała całkiem przyjemnie bo oglądaliśmy z tyłu wraz z moją ukochaną "kociarą" filmy i pomimo deszczu podróż miło zleciała. Jaco biedny nie dośc że mu ręce wyrywało na tych strasznych koleinach to jeszcze dostał mandat 300zł  zly i mógł tylko słuchać na głośnikach z przodu jak my oglądamy film z tyłu  respek
optre
JCP club member
Forumowicz Daimler

Sekcja Morska - Trójmiasto

« Odpowiedz #16 : Marzec 21, 2009, 19:08:39 »

Jak już pewnie pisałem CB radio to świetna sprawa, zero mandatów.  jestem za tylko w jagu
JACOOO
JCP club member
Forumowicz
**

« Odpowiedz #17 : Marzec 21, 2009, 23:34:41 »

Jak już pewnie pisałem CB radio to świetna sprawa, zero mandatów.  jestem za tylko w jagu

Słucham dobrych rad  UśmiechUśmiechUśmiech Dzieki Optre !!! heheheh :d Cb juz zainstalowane Chichot teraz tylko zestroje z antenka tylko cos mi nie wychodzi strojenie Smutny nontoper na czerwonym polu jest na swr :/ a orginalnej antenki nie bede pchał do Jaga on musi mieć wyjątkową z racji swojej wyższości nad innymi pojazdami i spodkami kosmicznymi Uśmiech Co do strojenia to moze kabelek za długi :p
Strony: 1 [2] Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Events (Imprezy, Spotkanie)  |  Zloty i imprezy JCP  |  Wątek: !!POWRÓT ze ZLOTU!! « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!