Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 23, 2012, 21:02:13
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
JaguarClubPoland na Facebook  -  kliknij

www.czescipodlasie.pl Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.allegro.pl/my_page.php?uid=2131534

JAGUAR FORUM POLAND  |  Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko)  |  Prawo (Moderator: Pro - Jag)  |  Wątek: seks w aucie... 0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 12 Do dołu Drukuj
Autor Wątek: seks w aucie...  (Przeczytany 6374 razy)
Pro - Jag
Moderator
Forumowicz Daimler

« : Styczeń 02, 2009, 10:31:28 »

W 2006 roku firma firma ubezpieczeniowa yesinsurance.co.uk przeprowadziła w Anglii ankietę na temat seksu w aucie wśród 4 tysięcy respondentów. Wyniki były następujące  Duży uśmiech
68 proc. ankietowanych zadeklarowało, że uprawiało seks w samochodzie,  podczas gdy jedna dziesiąta swierdziła, że robiła to nawet podczas jazdy !  Szok

W Polsce istnieją przepisy, które mają trochę poskromić miłośników seksu w samochodzie...
Dla par kochających się w zaparkowanym aucie: art. 140 Kodeksu Wykroczeń "Kto publicznie dopuszcza się nieobyczajnego wybryku, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1500 złotych albo karze nagany"

Dla amatorów większej adrenaliny, czyli seksu w jadącym samochodzie - art. 86 § 1 Kodeksu Wykroczeń: "Kto, nie zachowując należytej ostrożności, powoduje zagrożenie bezpieczeństwa w ruchu drogowym, podlega karze grzywny".

Osobiście nie słyszalem, aby policjanci ukarali mandatem osoby uprawiające seks podczas jazdy...ale podaje do wiadomosci  Duży uśmiech Duży uśmiech Auto

Pytanie jak do tematu odnoszą się posiadacze i miłośnicy Jagów...?

Zapraszamy do udziału w ankiecie - http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php?topic=2082.0
« Ostatnia zmiana: Styczeń 02, 2009, 10:38:25 wysłane przez artleks » Zapisane
zosia
Aspirant
*

« Odpowiedz #1 : Styczeń 04, 2009, 00:31:20 »

Mam 28 lat, mój chłopak 34. Mamy bardzo udane życie seksualne, ale ostatnio zaczęłam obawiać się, że nasz związek podąża w niewłaściwym kierunku. Mam na myśli to, że nasze stosunki stają się bardzo intensywne, ostre (ciągnięcie za włosy, bardzo ostry seks, wyzwiska, pojawiają się elementy dominacji). Sama taki rodzaj seksu inicjuję, bo tylko to mnie zaspokaja. Mój chłopak zawsze uprawiał "romantyczną miłość", ale mówi, że ma ze mną najlepsze życie seksualne jakie miał do tej pory. Boję się, że będę pragnęła coraz to mocniejszych bodźców i że może to negatywnie wpłynąć na nasz związek. Czy takie zachowanie może mieć jakieś podłoże psychiczne czy jest to pewna forma zaspokojenia seksualnego zupełnie bezpieczna, jeżeli dwoje ludzi się na nią godzi. Bardzo proszę o odpowiedź. Zosia
mar123
JCP club member
Starszy Forumowicz

Byc kims ,to byc zycia pilnym uczniem

« Odpowiedz #2 : Styczeń 04, 2009, 00:37:37 »

osobiscie nigdy nie robilem tego w aucie..   dobani

Ale mysle ze moze to byc podniecajace i pociagajace  jestem za  wstydze sie  tylko w jagu  super

W labiryncie życia wez badz spryciaz z milona dróg wybierz
maciejlodz
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #3 : Styczeń 04, 2009, 00:41:39 »

trzeba chevy v20  jestem za
KOCIAK
Aspirant
*

« Odpowiedz #4 : Styczeń 04, 2009, 01:36:06 »

Troszkie   wstydze sie

SEX W aucie, sama przyjemność, wielkie podniecenie, adrenalina! Nie do opisania wrażenia.... Uśmiech Uśmiech Oczywiście z dobranym partnerem, który też ma ochote pobroić w samochodzie!
Na aucie, czyli np.na masce samochodu tez bywa wspaniale! 

Szczegóły pozostawie sobie, proponuje eksperymentu  Buziak

Ankiety mówią wiele, proponuje samemu sprawdzic jak może być ciekawie i  inaczej, odbiegając od nadanych norm " tylko w łóżku" i staroświeckich poglądów.

Co do Sexu w JAGUARACH, nie mogę sie wypowiedzieć, bo nie mam w tym temacie doświadczeń.

super super super

angel    angel    angel    angel 
macho
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #5 : Styczeń 04, 2009, 09:18:07 »

Zosiu nie pomyliłaś przypadkiem forum? Tutaj rozmawiamy o Jaguarach ewentualnie możemy też o seksie ale:
- w Jaguarze
- na Jaguarze
- pod Jaguarem
- za pomocą Jaguara.
Nie bardzo wiem jakiej pomocy od nas oczekujesz. Proponuję Wam kupcie sobie Jaguara i z nim spróbójcie. Tylko nie ostro, bo jeszcze coś połamiecie albo urwiecie a szkoda by było Duży uśmiech
tomz
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #6 : Styczeń 04, 2009, 11:22:33 »

Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech
no to Zosia mnie rozbawiła na dzień dobry  Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech

co do sexu w jagu -  jestem za
wlascicielom xjs pozostaje maska...... Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech

xjr6
ja$
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #7 : Styczeń 04, 2009, 15:44:59 »

Zosia ma racje sex w aucie to jest  winkvic w xjs też to mozliwe ale w cabrio wygodniej.... hehe hehe hehe hehe hehe

GENTLEMAN-RACER !!! i inne zabytki...
kogutki
Administrator
Forumowicz Daimler

free milk for free cats

« Odpowiedz #8 : Styczeń 04, 2009, 16:10:27 »

w xj-s nawet nie ma mowe o skladanie foteli, jasiu na nastepnym zlocie pokazujesz jak to ma dzialac ....

ja mysle ze wlasnie dlatego xj-s ma maske kingsize hehe  wstydze sie

macho
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #9 : Styczeń 05, 2009, 10:12:46 »

zawsze można jakoś się ścisnąć i przejechać się po polskich wybojach Język
Zwierzu
JCP club member
Forumowicz Executive

XKR

« Odpowiedz #10 : Styczeń 19, 2009, 12:13:16 »

Jaguary generalnie są trochę za niskie i za małe do tego celu. Lepsze znacznie są vany wszelkiej maści. To tak z doświadczenia...

Pozdrówka,

Zwierzu Uśmiech
macho
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #11 : Styczeń 19, 2009, 20:19:16 »

Z doświadczenia powiem że nalepsze są łóżka hehe hehe hehe
michcio700
JCP club member
Forumowicz Executive

Auta- piękne hobby... ale dlaczego takie drogie?!

« Odpowiedz #12 : Kwiecień 04, 2009, 23:00:31 »

hehhe niezły temat, jak ta piosenka będe brał cie... Chichot gdzie?  tylko w jagu  respek

Xj-s 3,6 '90,
Xj8 X350 '04,
XKR Silverstone '01,
XK '10,
Ford mustang '65 fastback,
Ford Mustang '08 4.6 V8,
Lotus Esprit '77,
Lotus Esprit '82,
Noble M12 GTO3R,
Ronart w152,
Lamborghini Gallardo Spyder '07,
Lamborghini Murcielag
szpulek
JCP club member
Forumowicz Sovereign

JaguaremDoSlubu.eu

« Odpowiedz #13 : Kwiecień 04, 2009, 23:10:48 »

Jaguary generalnie są trochę za niskie i za małe do tego celu. Lepsze znacznie są vany wszelkiej maści. To tak z doświadczenia...

Pozdrówka,

eee, im mniej miejsca tym na ciekawsze pomysly sie wpada wstydze sie

xj8 4.0 sovereign '99 gliwice
optre
JCP club member
Forumowicz Daimler

Sekcja Morska - Trójmiasto

« Odpowiedz #14 : Kwiecień 04, 2009, 23:31:24 »

Pozdrówka,

Jak masz mało miejsca w XKR to zmień go na XJ, tam miejsca jest wystarczajaco.  whisper
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 12 Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko)  |  Prawo (Moderator: Pro - Jag)  |  Wątek: seks w aucie... « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!