Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 23, 2012, 20:59:16
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
Gentlemen, start your engines: Witamy na największym Polskim Jaguar Forum

www.allegro.pl/my_page.php?uid=2131534 Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.jagstore.de//

JAGUAR FORUM POLAND  |  Archiwum techniczne  |  XJ-40, XJ-81 (1986-1994)  |  Wątek: XJ40-PROJEKT 0 użytkowników i 2 Gości przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: 1 [2] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: XJ40-PROJEKT  (Przeczytany 1007 razy)
kogutki
Administrator
Forumowicz Daimler

free milk for free cats

« Odpowiedz #15 : Grudzień 19, 2008, 12:54:24 »

ale very interesujacy ... te diodetycny lampeczki sa wlasnej robote ?

Batman
JCP club member
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #16 : Grudzień 20, 2008, 00:21:45 »

te lampy niezbyt pasuja według mnie, moze jako całość bedzie lepeij

Jaguar XJ40 Soverign 3.6 '89
JACOOO
JCP club member
Forumowicz
**

« Odpowiedz #17 : Grudzień 23, 2008, 17:11:54 »

pewnie, że moja własna robota Uśmiech
dlugiv8
Forumowicz
**

« Odpowiedz #18 : Grudzień 23, 2008, 22:16:07 »

Kwestia podejscia-odnawianie,polerowanie,czyszczenie- jestem za ,ale dla mnie te diody  Buzia na kłódkę
maciejlodz
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #19 : Grudzień 23, 2008, 22:19:34 »

ekstra!! sprzedajesz taki zestaw?
optre
JCP club member
Forumowicz Daimler

Sekcja Morska - Trójmiasto

« Odpowiedz #20 : Grudzień 24, 2008, 17:38:39 »

moim zdaniem te diody to typowy wiejski tuning, do golfa moze by pasowało ale do jaga to raczej nie, tymbardziej do xj40, to jest klasyczne auto.
kuba
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #21 : Grudzień 25, 2008, 01:08:18 »

jakie to wszystko wybredne:) mnie sie osobiscie te lampy podobaja najbardziej. Nie wiem, jaki bedzie rezultat koncowy i ocenie go dopiero kiedy obejrze autko po zakonczeniu wszelkich prac, ale sama koncepcja jest dla mnie ok. Chociazby dlatego, ze po pierwsze jest to cos nowego i nietypowego, a po drugie, dlatego, ze poruszyla was ta kwestia niezmiernie. Lubie projekty, ktore burza ludzi...  taki przewrotny jestem:)
czekam z niecierpliwoscia na dalszy opis prac, powodzenia:)

S-Type 3.0 V6 black edition
JACOOO
JCP club member
Forumowicz
**

« Odpowiedz #22 : Grudzień 25, 2008, 22:29:01 »

ekstra!! sprzedajesz taki zestaw?

Lampy jak widac z zewnatrz nie roznia sie niczym od orginalnych :d sa identyczne o to w tym chodzi .... czy sprzedaje ... dla forumowiczow moge zrobić wyjątek tylko kwestja przesłania lamp do mnie i koszty materjałów Uśmiech 5 dni i nie ma problemu ponieważ wykonałem gotową matryce do diodek i dlatego szybciej ... swoje robiłem 2 tygodnie :d choc jestem elektronikiem :/ Uśmiech)
JACOOO
JCP club member
Forumowicz
**

« Odpowiedz #23 : Grudzień 25, 2008, 22:31:51 »

moim zdaniem te diody to typowy wiejski tuning, do golfa moze by pasowało ale do jaga to raczej nie, tymbardziej do xj40, to jest klasyczne auto.
[/

To cenie!!! krytyka jest najlepsza ze sposobów dopracowania elementów .... lecz to nie tuning... to usprawnienie lampy sa teraz bardziej widoczne i jak widać po właczeniu ładniejsze Chichot lecz nie tracą właśnie uriku lamp orgyinalnych wręcz przeciwnie wygladaja dokladnie jak oryginalne bo nimi są za wyjatkiem wnętrza...... Uśmiech  tylko w jagu
adams
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #24 : Grudzień 25, 2008, 23:02:46 »

Witam!
W nowoczesnych samochodach sa diody i moim skromnym zdaniem jezeli sie nie zmienia ksztaltu -obrysu lampy to diody nie przeszkadzja. Jag bedzie wygladal jak zawsze legancko a elementy noweczesne jeszcze sprawia ze jag bedzie wygladal mlodziej jestem za Przeciez nikt nie chce wygladac staro Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech
pozdrowienia adams
JACOOO napisz cos o polerowniu felg, jaki koszt i gdzie to mozna zrobic, moze wypoleruje swoje piperpoty super

XJ12 Daimler 89'
JACOOO
JCP club member
Forumowicz
**

« Odpowiedz #25 : Grudzień 26, 2008, 11:28:04 »

JACOOO napisz cos o polerowniu felg, jaki koszt i gdzie to mozna zrobic, moze wypoleruje swoje piperpoty :-s

Felgi poleruje sam , najprosciej jest wypolerowac ... ale cięzko przaygotowac powierzchnie pod poleroowanie .... ale dla chcącego nic trodnego Chichot jak bede swoje robił umieszcze fotki i opisy. i chętnie pomoge komus kto chce aby jego JAGOWE fele były wyjątkowe Uśmiech Pozdrawiam !  tylko w jagu

Strony: 1 [2] Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Archiwum techniczne  |  XJ-40, XJ-81 (1986-1994)  |  Wątek: XJ40-PROJEKT « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!