Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 23, 2012, 20:44:36
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
JaguarClubPoland na Facebook  -  kliknij

www.allegro.pl/my_page.php?uid=2131534 Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.jagstore.de//

JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Szukam Jaguara (Moderator: Choina)  |  Wątek: Podpowiedźcie czy wart kupić? 0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Podpowiedźcie czy wart kupić?  (Przeczytany 456 razy)
redstripe
Aspirant
*

« : Luty 11, 2012, 21:12:25 »

Witam,

Czy możecie coś  podpowiedzieć - czy warto, czy coś na pierwszy rzut oka Wam nie pasuje?
Jestem umówiony z gościem na wtorek na zakup, oczywiście sprzedający mówi ze wszystko jest w 100%.
Dzięki za ewentualne podpowiedzi.

http://otomoto.pl/jaguar-x-type-godny-uwagi-C22820299.html
krystian
Forumowicz
**

« Odpowiedz #1 : Luty 11, 2012, 21:16:39 »

Było już tu http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,16865.0.html
redstripe
Aspirant
*

« Odpowiedz #2 : Luty 11, 2012, 21:22:54 »

No to jestem trochę w szoku po przeczytaniu tych informacji.
TOSIEK
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #3 : Luty 12, 2012, 10:04:24 »

Za taką cenę, nie ma się co dziwić.
BlackV6
JCP club member
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #4 : Luty 12, 2012, 11:53:46 »

ja także szukałem dobrego modelu nie udało mi  się go znaleźć ,poszedłem na kompromis kupić samochód w którym na 90% będę wiedział ile włożyć kasy na START ,także auto wytargałem za 17 tys. a włożyłem jak na razie 12 tys,jeszce dwie rzeczy i może zamkne się w 35 tys.

RedOctober
JCP club member
Forumowicz Sovereign

Jaguar XJ6 SPORT 4,0 1996r - POZNAŃ

« Odpowiedz #5 : Luty 12, 2012, 13:22:01 »

ja także szukałem dobrego modelu nie udało mi  się go znaleźć ,poszedłem na kompromis kupić samochód w którym na 90% będę wiedział ile włożyć kasy na START ,także auto wytargałem za 17 tys. a włożyłem jak na razie 12 tys,jeszce dwie rzeczy i może zamkne się w 35 tys.

Zgadza się, ale tylko w sytuacji jak masz wady mechaniczne, a nie jak w tym przypadku wadą jest fakt ukrycia auta powypadkowego, a to już inna sprawa. Blacha która raz została nadwyrężona w wypadku, a póżniej wyklepana i poszpachlowana, w przypadku ponownego wypadku nie spełni swojej roli i skutki będą o wiele gorsze.
To tak samo jak ja miałem możliwość kupienia XJR z 2002 r za 15 tyś. bo miał walnięte uszczelki pod głowicą bo ktoś źle założył gaz. W takie coś to można się bawić i mieć autko o którym sie wie wszystko.

Jagu23
Forumowicz
**

« Odpowiedz #6 : Luty 28, 2012, 14:51:24 »

Dobre Duży uśmiech Kotek ma wzięcie, będzie musiał poczekać na następnego miłośnika tej marki. Lepiej szukaj dalej, wszystko w temacie zostało powiedziane.
Strony: [1] Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Szukam Jaguara (Moderator: Choina)  |  Wątek: Podpowiedźcie czy wart kupić? « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!