Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 23, 2012, 19:51:47
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
Uwaga !! Na tym forum występuje ryzyko uzależnienia się od forum i atmosfery. Jaguar Forum Poland nie ponosi za to odpowiedzialności.

www.sngbarratt.com/ Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.automobilklubpolski.pl/

JAGUAR FORUM POLAND  |  Archiwum techniczne  |  S-TYPE,(1999-2007) XF (2008-obecnie)  |  Wątek: S-type V8 4.0 Ogrzewanie przedniej szyby.. 0 użytkowników i 2 Gości przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: 1 [2] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: S-type V8 4.0 Ogrzewanie przedniej szyby..  (Przeczytany 3685 razy)
crazy-j
Forumowicz
**

« Odpowiedz #15 : Grudzień 23, 2008, 16:43:18 »

Skoro już mowa o ogrzewaniu, przedniej szyby... u mnie działa niestety tylko co któryś pasek. Nie sądzę, że to uszkodzenie mechaniczne. Raczej podejrzewam brudne styki, bo wygląda to tak jakby były przy podszybiu. Ma ktoś jakieś doświadczenia z takim problemem ? (S-type 2002, 2,5 litra)
załoga 13
Moderator Globalny
Forumowicz Daimler

CARPE DIEM

« Odpowiedz #16 : Styczeń 02, 2009, 13:29:01 »

Crazy-j mam podony efekt co prawda dla kilku nitek (na szczęście). Jest jakiś sposób na to czy uczymy się z tym żyć?

licznik
crazy-j
Forumowicz
**

« Odpowiedz #17 : Styczeń 06, 2009, 18:36:01 »

Nauczyłem się z tym żyć, ale przez te mrozy ....
Powinienem już zrobić przegląd, zapytam i dam znać na forum. Mam dziwne wrażenie, że będzie się to wiązało z wyjmowaniem szyby :-)
golden jag
JCP club member
Forumowicz Executive

XJS 1991 5,3

« Odpowiedz #18 : Styczeń 06, 2009, 18:42:13 »

Jest jakiś sposób na to czy uczymy się z tym żyć?

to się nie da naprawić niestety. nowa szyba ... ale efekt moze być ten sam po wymiana.

Ne noceas, dum vis prodesse, memento! (Ovidius)
salus
Forumowicz
**

« Odpowiedz #19 : Styczeń 09, 2009, 15:52:06 »

u mnie nagle przestała grzać przednia szyba... cała... tydzień temu, ot tak... po prostu... przed największymi mrozami...  Zły

bezpieczniki sprawdzone, taśmy, styki na słupkach sprawdzone... pozostaje odnalezienie jakiegoś przekaźnika za to odpowiedzialnego ?

proszę o podpowiedź gdzie go szukać, może jakiś schemat ?

z góry dziękuję

S-Type 3.0V6
XJ6 3.2
K-160 3.3TD - rajdy4x4
pablitto
Starszy Forumowicz

« Odpowiedz #20 : Luty 04, 2011, 10:37:30 »

ja mam ten sam problem co kolega salus... tzn dmucha powietrze, ale zimne...brrrr musze sie ubierać cieplej niż na dworze.....hehhe mechanik mi powiedział, że to zaór przy sterowniku ogrzewania, bo do chłodnicy dochodzi ciepłe powietrze, ale nie dochodzi już do wnętrza samochodu. Może być to prawda?
Strony: 1 [2] Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Archiwum techniczne  |  S-TYPE,(1999-2007) XF (2008-obecnie)  |  Wątek: S-type V8 4.0 Ogrzewanie przedniej szyby.. « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!