Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 23, 2012, 19:13:03
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
Uwaga !! Na tym forum występuje ryzyko uzależnienia się od forum i atmosfery. Jaguar Forum Poland nie ponosi za to odpowiedzialności.

www.motospa.pl/ Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.automobilklubpolski.pl/

JAGUAR FORUM POLAND  |  Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko)  |  The Lounge  |  Wątek: jaguar czy mieszkanie? 0 użytkowników i 2 Gości przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: 1 [2] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: jaguar czy mieszkanie?  (Przeczytany 672 razy)
Jagu23
Forumowicz
**

« Odpowiedz #15 : Grudzień 08, 2011, 19:15:26 »

Do tego trzeba dołożyć koszty utrzymania, eksploatacji   ubezpieczenia takiego samochodu.  Auto
Tygrys3
Moderator
Moderator Globalny
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #16 : Grudzień 08, 2011, 20:26:32 »

Do tego trzeba dołożyć koszty utrzymania, eksploatacji   ubezpieczenia takiego samochodu.  Auto

to samo z kotem   Duży uśmiech

XJ-sport v8 1998 X308  
slavek
JCP club member
Forumowicz Sovereign

xj6 '92

« Odpowiedz #17 : Grudzień 09, 2011, 08:52:43 »

ale pomarzyć nie kosztuje... Proponuję toast żeby nasze dzieci (jeśli są albo będą) miały bogatych rodziców.

było: Punto GT, GMC Jimmy, W124 Coupe, E-32 730 V8.
jest: Jaguar ...
Jagu23
Forumowicz
**

« Odpowiedz #18 : Grudzień 12, 2011, 09:26:42 »

Nasze dzieci niech mają bogatych mężów i żony. A my bogatych teściów jestem za
JaguarSzczecin
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #19 : Grudzień 22, 2011, 00:23:32 »

poperam: jak juz masz gdzie mieszkać to bierz jakiegokolwiek DŻAGA

Range Rover Evoque w super cenie !!!
Jagu23
Forumowicz
**

« Odpowiedz #20 : Styczeń 17, 2012, 14:59:13 »

No dzisiaj kumulacja w totolotka. Będę miał i jaguara i mieszkanie, wierzę w to i jutro opublikuje mój wygrany kupon.  Szok Jaki model, który mam kupić. Czekam na propozycję.
lysyyy
JCP club member
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #21 : Styczeń 17, 2012, 23:11:06 »

Więc ta, dla mnie poproszę nowego XJ z silnikiem 5.0 Supercharged w wersji Supersport, czarny z kremowym wnętrzem :-)
A dla siebie możesz wziąć taki, tylko w innym kolorze może, żeby się odróżniały  gdwizd hehe hehe
antipathiQue
Forumowicz
**

« Odpowiedz #22 : Styczeń 20, 2012, 20:40:37 »

Witam,

Byłem dzisiaj w MMCars w Katowicach zaprogramować kluczyk i miałem okazje z bliska i dokładnie przyjrzeć się nowej wersji XJ i XF (po filtingu, z nowymi światłami).

Robią wrażenie te samochody.
XF bardzo sportowy, świetne nowe przednie reflektory z LED'ami w niesamowitym kształcie.
XJ dłuuuugi i niski, lżejszy niż XF bo z aluminium, ruda skóra i ciemne drewno i do tego obłędny perłowy ciemnobordowy kolor.

Umówiłem się również na akcję serwisową (podobno taka była dla S-Type'ów) i w tym czasie, kiedy będą grzebać w mojej Jagience mam obiecaną jazdę tym XJ. Co prawda z silnikiem diesla (3.0, 275KM) ale i tak pewnie będzie przyjemnie.

Jag czy mieszkanie ?
Proste - jedno i drugie.
Leasing w BRE jest całkiem korzystny. Cena XF (2011 r. przed liftingiem) w przyzwoitej wersji to 210 tys. Rata nie taka tragiczna, można przemyśleć.

Pozdrawiam,
Jakub.

S-Type 3.0 V6 High 2003
Jagu23
Forumowicz
**

« Odpowiedz #23 : Luty 28, 2012, 14:20:23 »

Rata może i duża jak dla mnie, ale taki samochód kupujesz nie na 5 lat, ale na 15. Auto
Strony: 1 [2] Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko)  |  The Lounge  |  Wątek: jaguar czy mieszkanie? « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!