Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 23, 2012, 19:07:06
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
"Life is racing" - Steve McQueen

www.millersoils.pl Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.czescipodlasie.pl

JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: Oferty zagraniczne 0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Oferty zagraniczne  (Przeczytany 472 razy)
Sikorp
Forumowicz
**

« : Listopad 30, 2011, 14:02:37 »

Jako, że mój kolega nabył szczęśliwie XKR`a z Litwy, czasem przyglądam się tamtejszym ofertom.
Możecie polecić jakiegoś wiarygodnego "scouta", który pojedzie, sprawdzi i przywiezie coś z zagranicy? Czy to wo góle działa ?  Z politowaniem
Co powiecie o poniższej ofercie ?
http://auto.plius.lt/en/skelbimas/lengvieji-automobiliai/jaguar-xkr/id-1889642

BlackV6
JCP club member
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #1 : Listopad 30, 2011, 16:14:01 »

hmm do podpicowania ,choć zwróciłbym uwagę na koło które nie jest w osi .niech sie wypowiedzą fachowcy od zawieszenia Uśmiech

JaguarSzczecin
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #2 : Listopad 30, 2011, 18:29:26 »

Wg. mojej oceny to żaden rarytas... ale to moje zdanie.

Range Rover Evoque w super cenie !!!
saulinek
JCP club member
Forumowicz Sovereign

najbardziej z kotow lubie jaguary

« Odpowiedz #3 : Listopad 30, 2011, 20:40:09 »

Ameryka,litwini jeszcze lepsi magicy od polakow.zminusuj koszta to zobaczysz za ile go wyrwal na aukcji chociaz moze to malo wazne ale juz przed zdjeciami w stanach prostuja przed zdjeciami ,zakladaja na sztuke zderzaki ,ogolnie czesto siedze na Copart-cie,Salvage i innych aukcjach w USA i  widze ze litwini , ukraincy lubia tez topielcow  bo nie bite za mocno  Mrugnięcie tylko jak wpadal do wody Duży uśmiech.bierz vin , CARFAX  i wertuj moze jeszcze jest na ktorejs aukcji i przeczytasz orginalny opis,jak cos moge cos w szwecji poszukac

daimler xj40 4.0 1992
x300 v12 1995r.
JaguarSzczecin
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #4 : Listopad 30, 2011, 21:09:01 »

Ameryka,litwini jeszcze lepsi magicy od polakow.zminusuj koszta to zobaczysz za ile go wyrwal na aukcji chociaz moze to malo wazne ale juz przed zdjeciami w stanach prostuja przed zdjeciami ,zakladaja na sztuke zderzaki ,ogolnie czesto siedze na Copart-cie,Salvage i innych aukcjach w USA i  widze ze litwini , ukraincy lubia tez topielcow  bo nie bite za mocno  Mrugnięcie tylko jak wpadal do wody Duży uśmiech.bierz vin , CARFAX  i wertuj moze jeszcze jest na ktorejs aukcji i przeczytasz orginalny opis,jak cos moge cos w szwecji poszukac

Mam podobne zdanie jak przedmówca... cudów nie ma, a jak są to muszą kosztować i tyle. Ostatnio do Gorzowa pojechałem z kolegą oglądać S klasę 2010 r, generalnie wszystko ok, lakier mieścił się w normie, nie było się do czego przyczepić. Przez przypadek kolega zajrzał za zasłonę do drugiej części warsztatu a tam.... dwie S klasy z taką ilością mułu we wnętrzu że można by nim sztuczną plażę wyłożyć. Powiem wam że szok przeżyłem bo widok był przerażający, a juz dużo widziałem. Właściciel prawie w ryj dostał bo próbował jeszcze ściemniać że ta którą oglądaliśmy to akurat nie z powodzi. Wszystkie auta były z USA więc pewnie z tego samego źródła.

e_gregor
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #5 : Grudzień 09, 2011, 23:34:44 »

To chyba wiem o jakiej firmie mówisz. Widziałem w tej o której ja myślę parę lat temu na parkingu czerwony wrak. Nie przypominało to niczego. Za jakiś czas jadąc ulicą obok tego warsztatu zobaczyłem że to czerwone coś jest Nissanem 350Z Cabrio (wtedy nowość na rynku, mniej niż rok od wprowadzenia modelu). Tylko wtedy już wyglądał jak po małej stłuczce. Miał założoną pognieciona maskę, pogniecione błotniki, pęknięty zderzak i potłuczone lampy. Ale wcześniej to był tylko kawałek samochodu.

Sovereign
JaguarSzczecin
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #6 : Grudzień 10, 2011, 21:06:36 »

ul. Koniawska ?

saulinek
JCP club member
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #7 : Grudzień 11, 2011, 17:58:07 »

tak to jest z ameryka w bstoku to jeden blacharz zyskal pseudonim Religa bo takie przeszczepy robil ze sam sw.pamieci Religa by sie nie powstydzil.byly takie jaja ze przod auta mial inny vin niz tyl tak sie szybko przeszczepialo.kolega mia chrysleral grand voyagera a vin tylny mowil ze ma dodge. Duży uśmiech

daimler xj40 4.0 1992
x300 v12 1995r.
jaguarek
Starszy Forumowicz

« Odpowiedz #8 : Grudzień 11, 2011, 20:24:43 »

kolega mia chrysleral grand voyagera a vin tylny mowil ze ma dodge. Duży uśmiech
Te auta  Chrysler Voyager czy Dodge Voyager wyglądały tak samo i chyba niczym oprócz nazwy się nie różniły
BlackV6
JCP club member
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #9 : Grudzień 12, 2011, 08:10:01 »

Tak ale Vinem napewno  gdwizd

saulinek
JCP club member
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #10 : Grudzień 12, 2011, 11:01:25 »

tak ja wiem ze to ten sam koncern ale w vinie nawet rocznik byl inny chyba nawet pojemnosc i cos tam jeszcze .zgadzam sie ze blachy sa identyczne ale wiesz jaki zonk jakbys podal vin z tylnej czesci auta w serwisie ze cos tam potrzebujesz  Duży uśmiech.co sie robi z autami zza wielkiej wody to ksiazke mozna pisac ,szkoda ludzi ktorym sie trafi taki Frankenstain.sam mialem xkc8 2008 i wiem jaki problem sprzedac auto z usa kazdy wychodzi z zalozenia ze topielec,jonk etc... . w bialymstoku nie ma serwisu jaguara i nawet nie ma gdzie cos sprawdzic w innych krzyczeli po 1000zl za diagnostyke ,ludzie nie chcieli placic bo po takiej diagnostyce i tak za duzo by sie nie dowiedzieli tak mowili sami pracownicy w np.audi,ford.teraz malo kto szpachluje ,prostuje blachy jak taniej wspawac cala cwiartke Uśmiech.czasmi jak podjade do kolegow blacharzy to az sie dziwie czy to bedzie wygladalo jak auto? a on przeciez tutaj tylko kosmetyka i auto bedzie jak nowe.szooookkk

daimler xj40 4.0 1992
x300 v12 1995r.
Strony: [1] Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: Oferty zagraniczne « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!