Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 22, 2012, 19:02:00
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
Don't dream it, drive it.

www.millersoils.pl Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.czescipodlasie.pl

JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: XKR Silverstone 0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: [1] 2 Do dołu Drukuj
Autor Wątek: XKR Silverstone  (Przeczytany 1089 razy)
Sikorp
Forumowicz
**

« : Listopad 10, 2011, 15:07:46 »

Zna ktoś ten egzemplarz ? Właściciel brzmi dość wiarygodnie. Choć zdaje się, że próbuje sprzedać jag`a już dość długo mimo wystawiania w kilku miejscach.
strawinski
JCP club member
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #1 : Listopad 11, 2011, 10:45:57 »

Trochę jest tam nieścisłości.
Przebadałem go dość intensywnie, niestety zdekompletowano oryginalne wyposażenie Silverstone.
Prawdopodobnie właściciel przełożył wnętrze z Silverstone do zwykłego XK (bo pamiętam jak miał w ofercie dwa i ten drugi miał wnętrze od Silverstone) -bezsensu!
Ten, o którym mówimy ma zdekompletowana deskę rozdzielczą, brak wspomnianego wnętrza z czerwona nicią, zderzak tylny z usa.
Oczywiście powstało więcej niż 100 sztuk, w sumie 558, a konkretnie LHD coupe- 144

Sikorp
Forumowicz
**

« Odpowiedz #2 : Listopad 14, 2011, 14:42:10 »

strawinski: thank you
Faktycznie, pogrzebałem w necie i znalazłem zdjęcia "prawdziwych" wersji silverstone.
Znowu pudło  dobani
Sikorp
Forumowicz
**

« Odpowiedz #3 : Listopad 16, 2011, 14:08:27 »

Czyżby kolejny Silverstone ? Szok
http://otomoto.pl/jaguar-xkr-C21751935.html

Aha ... chyba podpucha:

"Hello,

I'm glad to hear that you are interested to buy my car!
The car is in excellent condition, no collision present on this car, no scratches or dents!
This car's transmission is like in the factory !
The engine on this car works like as new.

I am from Wales and the car is here with me. I bought this car from Poland because i work there but when I come back in Wales i try to register the car and i realized that the costs was too high and for this motivation I decided to sell it back in Poland. It has all the necessary paperwork: registration certificate in Poland.
The car have the steering wheel on the left side... that's way i don't like it and is unusual for me, and is very difficult to find a buyer in my country.
I am the second owner and the papers are in polish language!
You can come here to buy the car directly from me, will be no problem, or i can delivery to your country using a delivery company ... the taxes for the transport will be my problem !!

IF YOU CAN WRITE ME IN ENGLISH WILL BE GREAT !

Thank you for your time and interest!"

Choina
Moderator Jagmarket
Moderator
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #4 : Listopad 16, 2011, 18:42:11 »

Nie zawracaj sobie głowy. Znamy ten sposób. Szybko, szybko i kasy nie ma, i auta nie ma.

X300 Sovereign 4.0
X-Type Executive 3.0
saulinek
JCP club member
Forumowicz Sovereign

najbardziej z kotow lubie jaguary

« Odpowiedz #5 : Listopad 16, 2011, 23:34:57 »

przekret nigeryjski  Duży uśmiech,ale widze ze w walii rosna rosna  palmy nuts

daimler xj40 4.0 1992
x300 v12 1995r.
Tygrys3
Moderator
Moderator Globalny
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #6 : Listopad 17, 2011, 05:31:55 »

tu się mylisz saulinku ,w walii rosną palmy nawet nie wiesz jak wiele,
czasami to wygląda jak floryda ( tylko palmy są dużo mniejsze)
nawet tu w londynie rosną a w irlandi(południowej) to jest tego zatrzęsienie  winkvic

XJ-sport v8 1998 X308  
Black_Cat
Forumowicz Sovereign

jeszcze troche musze poczekac na swojego kotka :(

« Odpowiedz #7 : Listopad 17, 2011, 23:29:03 »

tu się mylisz saulinku ,w walii rosną palmy nawet nie wiesz jak wiele,
czasami to wygląda jak floryda ( tylko palmy są dużo mniejsze)
nawet tu w londynie rosną a w irlandi(południowej) to jest tego zatrzęsienie  winkvic

zgadza sie, w dublinie pelno takich, rosna nawet na wysokosc 5-6 metrow, tak naprawde to one wygladaja jak palmy, a to sa juki czy jak to tam sie pisze,  Duży uśmiech

co do ogloszenia to dziwie sie ze policja nic z nimi nie robi , dawno temu sam bym dal sie nabrac na takie g... zglosilem to policji ze mam z ta osoba kontakt, telefon mail, ale nie zrobili nic z tym,  cry
a to przeciez oszustwo do kwadratu

pozdrawiam Piotr
Cychol
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #8 : Listopad 18, 2011, 10:35:44 »

Też miałem do czynienia z próbą takiego przekrętu, policji przekazałem nr telefonu, IP, nawet dokładny adres spod, którego wysłano do mnie e-maile, adres był w USA, numery konta itd, ale też nic z tym nie zrobili... nie mają umowy o ściganie oszustów z USA...

pozdrawiam Cychol
slavek
JCP club member
Forumowicz Sovereign

xj6 '92

« Odpowiedz #9 : Listopad 18, 2011, 13:18:47 »

ręce łamać...

było: Punto GT, GMC Jimmy, W124 Coupe, E-32 730 V8.
jest: Jaguar ...
strawinski
JCP club member
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #10 : Listopad 18, 2011, 17:39:53 »

ale cie nie oszukał? nic nie zrobią. czynu karalnego nie było, oni widza ogłoszenie. jak się natniesz i poniesiesz straty to wtedy ruszą.
może?
Sikorp
Forumowicz
**

« Odpowiedz #11 : Grudzień 21, 2011, 12:14:16 »

Ten sam łobuz z Walii pod innym szyldem  dobani
Korespondencja:
"Hello,
I'm glad to hear that you are interested to buy my car!
The car is in excellent condition, no collision present on this car, no scratches or dents!
This car's transmission is like in the factory !
The engine on this car works like as new.
I am from Wales and the car is here with me. I bought this car from Germany because i work there but when I come back in Wales i try to register the car and i realized that the costs was too high and for this motivation I decided to sell it back in Germany. It has all the necessary paperwork: registration certificate in Germany.
The car have the steering wheel on the left side... that's way i don't like it and is unusual for me, and is very difficult to find a buyer in my country.
I am the second owner and the papers are in german language!
You can come here to buy the car directly from me, will be no problem, or i can delivery to your country using a delivery company ... the taxes for the transport will be my problem !!
IF YOU CAN WRITE ME IN ENGLISH WILL BE GREAT !
Thank you for your time and interest!"

http://otomoto.pl/jaguar-xkr-4-2-C22043195.html
BlackV6
JCP club member
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #12 : Grudzień 21, 2011, 12:44:45 »

juz usuniete przez pracownika otomoto  yipee

Sikorp
Forumowicz
**

« Odpowiedz #13 : Grudzień 21, 2011, 12:47:24 »

Bo im zgłosiłem  clapping
michcio700
JCP club member
Forumowicz Executive

Auta- piękne hobby... ale dlaczego takie drogie?!

« Odpowiedz #14 : Styczeń 23, 2012, 11:37:56 »

Witam,
Ja jestem właścicielem tego jaguara. Auto jest na sprzedaż. I to w bardzo rozsądnej cenie.

Kilka wyjaśnień:
1. Auto ma wyjęte fotele oryginalne, bo lewy był nieco przytarty, a miałem w idealnym stanie drugi komplet z zieloną nitką, który bardziej tam pasował...
2. Deska ma inne drewno, bo dałem środkową część do renowacji (miało 2 pęknięcia lakieru), ale człowiek który to robił był totanie niepoważny i "gdzieś" je zubił  pojecia nie mam  miałem takie drewno jak na zdjęciu, to takie wstawiłem, dodałem dolną część by było do kompletu...
3. O zderzaku z USA nic nie wiem, bo takie auto kupiłem.

Autem jeździła kobieta przez 4 lata, teraz jeździ XKR 10r. (zdjęcie w kot miesiąca) także sprzedaję tego silverstona, bo nie potrzebuje by mi stał i nikt nim nie jeździł. (mam wiele aut poczynając od jaguarów, kończąc na lamborghini.)

Samochód naprawdę godny polecenia, 100% silverstone, jeżeli komuś tak mega bardzo zależy by fotele miały czerwoną a nie zieloną nitkę (a jest to dla niego najważniejsze, ważniejsze niż jego stan techniczny) to mogę polecić znajomego, który perfekcyjnie szyje wnętrza aut, by przeszył fotele nicią czerwoną. Co do drewna to raczej pozostał tylko serwis...

thank you za uwagę

Xj-s 3,6 '90,
Xj8 X350 '04,
XKR Silverstone '01,
XK '10,
Ford mustang '65 fastback,
Ford Mustang '08 4.6 V8,
Lotus Esprit '77,
Lotus Esprit '82,
Noble M12 GTO3R,
Ronart w152,
Lamborghini Gallardo Spyder '07,
Lamborghini Murcielag
Strony: [1] 2 Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: XKR Silverstone « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!