Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 22, 2012, 18:51:37
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
kotek bo łączy nas pasja... kotek

www.millersoils.pl Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.sngbarratt.com/

JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: Zakup pierwszego w zyciu Jaga -> Xtype 0 użytkowników i 2 Gości przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: 1 [2] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Zakup pierwszego w zyciu Jaga -> Xtype  (Przeczytany 1037 razy)
strawinski
JCP club member
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #15 : Październik 21, 2011, 12:49:57 »

co do nr5 to skup się na tym czy ma oryginalny przebieg, bo fotel kierowcy i kierownica chyba mówią coś innego.
na zdjęciach widać "pęknięcia" skóry. przy takim przebiegu to możliwe? kierownica też za bardzo wyślizgana. nie wiem, może się mylę, ale daje do myślenia.
powinien mieć wszystkie części zawieszenia jeszcze oryginalne.
tłumiki dość nisko wiszą albo się końcówki od tego zderzenia, o którym wspominał właściciel wykrzywiły. lekko klapa tylna, nierówno spasowana, ale to pewnie można skorygować.
Turbine84
Forumowicz
**

« Odpowiedz #16 : Październik 23, 2011, 20:26:47 »

Zjezdzilem pol Polski (doslownie) ogladajac kilka egzemplarzy. Ponizej zamieszczam moje obserwacje:

nr 1) Autko zadbane i bardzo ladne - pare drobnostek do zrobienia (jezeli ktos chce znac szczegoly prosze pytac kolege Kolumba z forum) ogolnie warte polecenia, jezeli ktos sie zastanawia nad kupnem warto odwiedzic.  jestem za

nr 2) Zapomnijcie o tym samochodzie ale to TYLKO I WYLACZNIE Z TEGO WZGLEDU ZE WLASNIE TO AUTO KUPUJE Uśmiech Krotko mowiac samochod w stanie P-E-R-F-E-K-C-Y-J-N-Y-M  respek  Pozdro dla Strawinskiego

nr3) Auto komis w Tychach - uprzednio dzwonilem i uslyszalem teksty typu "igla, zyleta, nie ma sie do czego przyczepic" Pojechalem - auto stoi na "przyklapnietych" oponach tyl ewidentnie bity i zrobiony po amatorsku, szpary klapy nie rowne, i nie wiem czy dobrze widzialem ale na wewn czesci klapy widzialem znaki szpachli...

Odjechalem stamad nie wsiadajac do srodka....

nr4) Tego autka nie widzialem na zywo

nr5) Odradzam !! Jedynym atutem tego auta jest..... rocznik, a wady.... hmm na poczatek rozladowany akumlator, po odpaleniu swieci sie kontrolka silnika, czujniki parkowania zdawaly sie nie dzialac, lewych drzwi nie dalo sie otworzyc od wewnatrz po zamknieciu (chyba cos z klamka) lakier sredni, z zawieszenia slychac gluche stuki... tyl byl bity (koles z komisu potwierdzil) gdy zapytalem czy przod tez to powiedzial ze chyba nie, na pytanie czemu samochod ma ksenon a nie ma spryskiwaczy nie potrafil odpowiedziec......Ogolnie nie polecam..

To tyle... pewnie i tak o czyms zapomnialem... w razie czego prosze pytac.

Pozdrawiam

X-type 3.0 High
BlackV6
JCP club member
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #17 : Październik 23, 2011, 21:21:06 »

haha gatruluje wyboru Chichot opcja jak moja nawet kolor ten sam z malym wyjatkiem ja mam automat Język eh nie wiem dlaczego ale umlko mi z listy samochod nr 4 ja go bylem ogladac bo to w sumie nie daleko mnie Język tragedia i cena wysoka

Kolumb
Forumowicz Executive

X-TYPE RULEZ

« Odpowiedz #18 : Październik 23, 2011, 21:32:02 »

Zjezdzilem pol Polski (doslownie) ogladajac kilka egzemplarzy. Ponizej zamieszczam moje obserwacje:

nr 1) Autko zadbane i bardzo ladne - pare drobnostek do zrobienia (jezeli ktos chce znac szczegoly prosze pytac kolege Kolumba z forum) ogolnie warte polecenia, jezeli ktos sie zastanawia nad kupnem warto odwiedzic.  jestem za

Dzieki za mile slowa i polecenie... szkoda troche ze nie w Twoje rece, cos mi sie zdaje ze poszanowalbys ... ale kazdy samochod ma swojego kupca Mrugnięcie pozdrawiam i jeszcze raz powodzenia

ps. drobnostki bedą zrobione w najblizszych dniach Mrugnięcie  offtopic

Jadzia MY Love 3.0 V6 Rzeszów
Pawel_99
Forumowicz
**

« Odpowiedz #19 : Październik 23, 2011, 21:33:57 »

Wiedziałem, że na strawinski można liczyć super Gratuluje wyboru yipee
Artur G.
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #20 : Październik 25, 2011, 20:04:21 »

a co do full opcji to sie zapytam gdzie navi, szyberdach i grzanie foteli ? Uśmiech
zapytaj jeszcze gdzie jest DSC ...

pozdrawiam, Artur
Lancia  kappa 2.0 sprzedana  po  56 m i  14  d szczęśliwego  użytkowania
Lancia dedra 1.8 była , Alfa 156 1.8 TS jest i
od 28.01.2011 X-type 3.0 2003r. z salonu w PL
Turbine84
Forumowicz
**

« Odpowiedz #21 : Październik 29, 2011, 21:28:19 »

wczoraj przyjechalem SWOIM X-em Uśmiech Jestem zachwycony. Mysle ze temat mozna zamknac. Dzieki i pozdrowienia dla wszystkich.

X-type 3.0 High
RedOctober
JCP club member
Forumowicz Sovereign

Jaguar XJ6 SPORT 4,0 1996r - POZNAŃ

« Odpowiedz #22 : Październik 29, 2011, 21:42:22 »

To teraz czekamy aż się pochwalisz swoim nowym kotkiem

Strony: 1 [2] Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: Zakup pierwszego w zyciu Jaga -> Xtype « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!