Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 22, 2012, 18:36:43
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
Gentlemen, start your engines: Witamy na największym Polskim Jaguar Forum

www.czescipodlasie.pl Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.jaguarclubpoland.net

JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: Chasseur Stealth - czy może być prawdziwy? 0 użytkowników i 2 Gości przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: 1 [2] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Chasseur Stealth - czy może być prawdziwy?  (Przeczytany 713 razy)
BlackV6
JCP club member
Forumowicz Daimler
******
Offline Offline

Wiadomości: 1.655



« Odpowiedz #15 : Styczeń 02, 2012, 11:16:50 »

Cóż obawiam się że raczej go nie naprawił skoro stara się go pozbyć za 1,600. funtów , trochę poszpanował i jeszcze chce na nim zarobić parę groszy  Uśmiech
Zapisane

Choina
Moderator Jagmarket
Moderator
Forumowicz Daimler
*****
Online Online

Wiadomości: 1.557



« Odpowiedz #16 : Styczeń 02, 2012, 11:21:18 »

Sam się zastanawiałem czy go nie kupić wtedy. Jakbym go wtedy zalicytował byłby mój. Ale w ostatniej chwili odpuściłem. To auto nadaje się tylko do przekładki. Blacha masakra, słupka A tam wcale nie było i silnik nie działał. Teraz widać że słupek jest i silnik chula. Może stąd 1000GBP drożej. Ale te 1600GBP to dopiero początek, gruba kasa do zainwestowania aby to miało jakąś wartość. Oczywiście nie można tego przekładać na LHD, musi być w oryginale. Felgi nie do dostania.

Za 745 GBP wtedy poszedł.
Zapisane

X300 Sovereign 4.0
X-Type Executive 3.0
rafalg
Forumowicz Executive
****
Offline Offline

Wiadomości: 105



« Odpowiedz #17 : Styczeń 02, 2012, 11:24:57 »

No to coś tam zrobił Uśmiech.
Coś o tym wiem, żanaczy się o felgach (to tak z innej beczki) bo do mojego nie moge dostać już od 2 lat. Są w stanach ale za przesyłke sobie winszują od 120$ w zwyż. Już się zastanawiam czy nie założyć innych.
Zapisane

Jaguar Daimler Six 4.0 1995
Strony: 1 [2] Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: Chasseur Stealth - czy może być prawdziwy? « poprzedni następny »
Skocz do:  


Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista





Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!