Ja się skuszę na te regulacje od Zadka. Tylko najgorsze jest to zdejmowanie zderzaka....
ja znam ta firme co na allegro sprzedaja te uchwyty , sam od nich kupowalem , oni sa z torunia . i powiem ci ze ich uchwyty wykonuje firma w australi i z tamtad je importuja , wykonuje im je pod zamowinie , ta firma robi te uchwyty glownie do usa na zmowienie sklepow i serwisow jaguara , uchwyty wykonane sa perfekcyjnie, nie zadna fuszera wykoanana w warsztacie pilnkiem, maja tez jakas tam powloke dzieki czemu sa duzo bardziej wytrzymale niz oryginaly , sa drogie ale mocne , raz wymienisz i po klopocie
tak na marginesie sciagniecie zderzaka to 20 minut , nie potrzeba nawet kanalu , rozebranie lamp jest jeszcze latwiejsze, wszystko mozna zrobic w 2 godziny ... no moze max 3 ...
ja na twoim miejscu zastanowibym sie co do uchytow , chyba ze chcesz raz na kwartal reflektory wyciagac
kolega wybaczy ale twoj filmik i same uchwyty .... robota chałupnicza ..........
widzialem jak na forum o tym nie raz pisales ... nie wiem czy wiesz ze ue zakazana jest produkcja takich elementow jak i reflektorow i ich czesci . jak mniemam nie posiadasz tez zadnego sprzetu profesjolanego by taki element sprawdzic po "wyprodukowaniu " . nie bede sie z toba klucil ... ale dla mnie to tak jakby oddac wszycie zamka w spodniach do kowala ...