Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 22, 2012, 18:03:32
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
JaguarClubPoland na Facebook  -  kliknij

www.4x4partner.pl/ Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.sngbarratt.com/

JAGUAR FORUM POLAND  |  Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko)  |  Prawo (Moderator: Pro - Jag)  |  Wątek: Koniec z dorabianiem wożąc do ślubu. 0 użytkowników i 2 Gości przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: 1 [2] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Koniec z dorabianiem wożąc do ślubu.  (Przeczytany 2204 razy)
Patryk
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #15 : Kwiecień 04, 2011, 21:44:41 »

akurat za tą ustawę bym żadnego konkretnego polityka nie winił. No ale lepiej nie odbiegać zbytnio od tematu bo się w wątek polityczny zmieni...   winkvic

dulot1970
Forumowicz Executive

X-type 3.0 V6 na cztery łapki..

« Odpowiedz #16 : Kwiecień 08, 2011, 09:49:13 »

rano ogłosili w RadiuZet  gdwizd że ustawa wchodzi w życie z dniem dzisiejszym,a więc mamy następny przykład że w tym kraju nie da się normalnie żyć  zly
alex1151
Forumowicz
**

« Odpowiedz #17 : Kwiecień 09, 2011, 20:18:48 »

takie ustawy to oni potrafia migiem wprowadzic......banda zly

"szerokości"
Patryk
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #18 : Kwiecień 09, 2011, 21:05:58 »

I tak się pewnie wozić będzie  Mrugnięcie  gdwizd "Paaanie, co, kuzyna zawieźć nie mogę?"  Cool Cały czas twierdzę że nasze kochane Państwo za dużo kasy ma. Masa ludzi miała związane z tym działalności otwarte, a teraz co? Dziękujemy, dowidzenia, nie chcemy podatków.   respek

e_gregor
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #19 : Kwiecień 09, 2011, 21:51:03 »

Wiozę bo chcę auto sprzedać i będzie więcej warte jako pojazd ślubny Uśmiech

Sovereign
Mitur
JCP club member
Forumowicz
**

« Odpowiedz #20 : Kwiecień 24, 2011, 13:35:58 »

Mi się wydaję, że to będzie na takiej zasadzie: Ja nie przewożę, tylko pożyczyłem samochód za pieniądze, a, że nikt nie chciał prowadzić, to zawiozłem gratis Duży uśmiech paaaaaaaanie władzo wziąłem tyle pln-ów, że za amortyzację się nie zwróci więc nawet nie mam  jak podatku odprowadzić  jestem za
JaguarSzczecin
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #21 : Wrzesień 16, 2011, 20:49:31 »

ja nie wiozę za pieniądze tylko podwożę młoda parę za darmo.... i koniec tłumaczenia moga mi naskoczyć !!!

Range Rover Evoque w super cenie !!!
Pirat
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #22 : Wrzesień 21, 2011, 16:37:23 »

A propos dorabiania,mam pytanko;ile średnio teraz bierze się za wynajęcie Jaga na wesele Co?

czarny =szybszy
saulinek
JCP club member
Forumowicz Sovereign

najbardziej z kotow lubie jaguary

« Odpowiedz #23 : Wrzesień 21, 2011, 18:49:17 »

co laska Duży uśmiech

daimler xj40 4.0 1992
x300 v12 1995r.
booschmen
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #24 : Wrzesień 22, 2011, 14:26:11 »

Co laska, lecz nie mniej jak 500 jak to ksiadz zwal mawiac:D
Pirat
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #25 : Wrzesień 23, 2011, 06:45:34 »

Oki oki,ale mam jeszcze jedno pytanko;z tego co wiem nie wolno zasłaniać tablic rej. a często widać auta z napisem MŁODA PARA itp itd.Jak to się ma do przepisów albo do ewentualnej kontroli Policji Co?

czarny =szybszy
booschmen
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #26 : Wrzesień 24, 2011, 10:07:55 »

Powiem ci tak, nie wiem jak u kolegow ale jesli jedziesz powiedzmy gdzies blisko do kosciola i potem na sale gdzie sie maja bawic to policjant naprawde musial by byc ch...(sorry za wyrazenie) zeby cie zatrzymywac i czepiac, przynajmnije mnie sie nie zdarzylo. Ale rozni sa ogolnie to chyba potrzebne jest jakies pozwolenie na przejazd z takimi tablicami nigdy tego nie zglebialem. Za to spotkalem sie z sytuacja kiedy to juz po wszystkim taki pojazd wraca juz do domu i dalej ma "para mloda" albo cos podobnego i wtedy to raczej napewno zostanie zatrzymany. Najlepsze wyjscie to jak zobaczysz ze stoja mili panowie na poboczu (najlepiej ruch drogowy) to zjechac podejsc i zapytac co jesli bys chcial na takich tablicach jechac czy to z para czy sam, moze uda ci sie trafic na takich ktorzy cos na ten temat wiedza:)
Strony: 1 [2] Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko)  |  Prawo (Moderator: Pro - Jag)  |  Wątek: Koniec z dorabianiem wożąc do ślubu. « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!