Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 22, 2012, 17:49:34
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
Gentlemen, start your engines: Witamy na największym Polskim Jaguar Forum

www.millersoils.pl Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.allegro.pl/my_page.php?uid=2131534

JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: ładny s-type 3.0 0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: [1] 2 Do dołu Drukuj
Autor Wątek: ładny s-type 3.0  (Przeczytany 791 razy)
Koziol_2006
Aspirant
*

« : Luty 20, 2011, 10:18:43 »

Witam wszystkich, jestem na waszym forum pierwszy raz. Zacząłem się rozglądać za nowym autem , padło na Jaguara S-typa. Stąd moje pytanie odnośnie tej oferty:
http://allegro.pl/jaguar-s-type-3-0-v6-2000r-luxus-jedyny-na-allegro-i1457787924.html

Na co zwrócić uwagę - z tego ci się dopatrzyłem to jakoś dziwnie jest spasowana przednia maska (szczelina nad reflektorem prawym). Ale może wam coś więcej wpadnie w oko....dziękuje za podpowiedz.
kogutki
Administrator
Forumowicz Daimler

free milk for free cats

« Odpowiedz #1 : Luty 20, 2011, 15:33:31 »

Hej i witaj serdecznie na JaguarForumPoland !

Aby poznac lepszych i slabszych strone S-Type poczytaj forum techniczne, moze zaczynaj od tego:

http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,1669.0.html

Co do tego konkretnego modelu, to faktyczny, lewy reflektor zostal zbyt nieudolny dopasowany. Nie wierze
w przebiegu 115 tys km przy takim roczniku, a autko odpicowany i inwestowany w sessji fotograficzna, tu
chyba ktos chce tylko "dobre" bisnes zrobic.

Koziol_2006
Aspirant
*

« Odpowiedz #2 : Luty 20, 2011, 17:04:12 »

Hej, z tą sesją to masz rację. Podobny "fotograf" jest w Płocku - tam wszystkie auta wyglądają jak z salonu. Może poprostu trochę się łudzę ale właśnie w takim super stanie chciałbm sobie kupić s-typa , będzie to auto weekendowe...itd. Od kilku dni czytam wszystko co z tym modelem jest związane, a od dziś się zarejestrowałem na forum. Myślę że do końca roku już coś znajdę - jakby ktoś z forumowiczów sprzedawał...to wiadomo. Pozdrawiam
mariuszlwl
Forumowicz
**

« Odpowiedz #3 : Luty 21, 2011, 19:45:26 »

witam, jaguar jest ładny ale jak sie przyjzysz to zauwazysz  niedociągniecia w blacharce np. maska zle lezy z lewej strony szczeliny przy lampach są dwa razy większe jak z prawej podobnie jest z lewej strony grila, kolor zderzaka też jest inny niż błotnika ale za to  wnętrze bajka.
mariuszlwl
Forumowicz
**

« Odpowiedz #4 : Luty 21, 2011, 19:54:38 »

a i nie wiem czy zauważyłeś tylne prawe dzwi poodgniatene- no ale za tą kase nowego nie kupisz...
mariuszlwl
Forumowicz
**

« Odpowiedz #5 : Luty 21, 2011, 20:01:55 »

sorki tą maske zauwazyłeś tylko ja nie doczytałem ale nie jest powiedziane ze coś tam nie tak s-type ma dwa zamki z lewej i prawej strony mozliwe ze lewy poprostu sie nie zamknął
Whisnia
JCP club member
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #6 : Luty 21, 2011, 21:57:13 »

no i cały w kropelkach wody - ładnie wygląda i nie widać wad lakieru

Whisnia/S-Type/4,0/2001
Koziol_2006
Aspirant
*

« Odpowiedz #7 : Luty 22, 2011, 07:52:43 »

Srodek to mało powiedziane ładny, jest super - bardzo mi się podoba. Ale tak sobię myślę że jeśli silnik byłby ok. zawieszenie też , będzie trzymał geometrię to jak nawet któryś kawałek blach jest szpachlowany i malowany to nie będzę się czepiał. Nie jest to nowe auto i nie ma co cudów oczekiwać.
Koziol_2006
Aspirant
*

« Odpowiedz #8 : Luty 22, 2011, 07:57:22 »

Fakt drzwi rzeczywiście jakby wgięte , a czemu tak nisko pod silnikeim coś wystaje - sonda ??? Tak ma być - przecież na małym krawężniku to można wyrwać, jeszcze w żadnym aucie nie spotkałem się aby tak bardzo wisiało!
mariuszlwl
Forumowicz
**

« Odpowiedz #9 : Luty 22, 2011, 13:29:13 »

faktycznie coś tam wisi pózniej zajrze pod mojego s-type i zobacze czy mam coś takiego i napisze.
Koziol_2006
Aspirant
*

« Odpowiedz #10 : Luty 23, 2011, 13:37:23 »

Witam, mam vin może cos jeszcze ktoś potrafi powiedzieć....można rozszyfrować vin? SAJAA01EXYFL37099 dzieki
kogutki
Administrator
Forumowicz Daimler

free milk for free cats

« Odpowiedz #11 : Luty 23, 2011, 13:42:04 »

strawinski
JCP club member
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #12 : Luty 25, 2011, 02:28:27 »

powiem szczerze: znam ten "komis" bardzo dobrze.
Jaguar może mieć nawet oryginalną ks serwisową, wszystkie wpisy itd. To mnie w tym przypadku nie zdziwi.
ale w rzeczywistości MA najechane wiele wiele więcej.
Zapytaj gdzie był serwisowany. Berlin?
W Niemczech ciężko znaleźć serwisowanego Jaga z takim przebiegiem, za taką kasę i jeszcze oni na tym zarabiają.

zobacz jak to podkreślają:
# Ksiazka serwisowa
# Serwisowany w ASO
# KSIAŻKI SERWISOWE , INSTRUKCJE
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2011, 02:34:30 wysłane przez strawinski » Zapisane
prezesT
Aspirant
*

« Odpowiedz #13 : Marzec 27, 2011, 14:47:42 »

cena do danego obiektu jest nie realna też sie na niego napaliłem ale takie roczniki z TAKIM wnętrzem to raczej za dużo wyższą kwote
prezesT
Aspirant
*

« Odpowiedz #14 : Marzec 28, 2011, 15:26:21 »

dziś dzwoniłem do tego Gubina gdzie autko stoi w komisie i raczej zostałem potraktowany z olewka nie otrzymałem odpowiedzi na wszystkie pytania klapa odstaje bo przy parkowaniu został dociśnięty zderzak czy to możliwe nie wiem jak to jest tam wszystko zespolone ale jesi jest taka możliwosc to jak sie zachowuje przy wypadku 50km/h ciekawe
drzwi prawe tylnie wgniecone na parkingu poprzez sąsiednie auto nie ma zadrapań tylko wgniot to co wisi pod autem żekomo termometr  wszystko wypisałem co mi powiedział sprzedawca który jest chyba pewien bo mówił że pomiary można zrobić na miejscu itp. może mieszka ktoś koło gubina i go oglądał kurcze jeśli jeżdzi jak wygląda to bym po niego pojechał bo strasznie mi podpadł
Strony: [1] 2 Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: ładny s-type 3.0 « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!