Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 22, 2012, 17:48:42
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
Uwaga !! Na tym forum występuje ryzyko uzależnienia się od forum i atmosfery. Jaguar Forum Poland nie ponosi za to odpowiedzialności.

www.4x4partner.pl/ Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.motospa.pl/

JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: czy znacie tego jaguara?? 0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: [1] 2 Do dołu Drukuj
Autor Wątek: czy znacie tego jaguara??  (Przeczytany 939 razy)
mkgarbus
Forumowicz
**

« : Luty 17, 2011, 21:02:11 »

witajcie,zaczne od samego poczatku,znalazlem jaguara x-type z 2002 2,5 v6 link ponizej

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C16614067

i wlasciciele zgodzili sie zamienic ze mna na forda mondeo z 2004 2,0tdci 130 koni link ponizej

http://www.wymianaonline.pl/advert/id/59277/par/8,79/n/mondeo-2004-20tdci-130koni-6biegow-navi-ekran-dotykowy/

po 1 co myslicie o tej zamianie
po 2 czy jaga wara zachodu,planowalem swoja przyszlosc z jaga na dlugie lata ,ewentualnie zamozenie gazu ,i przygotowanie go tylkoi wylacznie pod siebie
czy si eoplaca ,czy znacie to auto,czy moze macie jakies sugestie,porady ,na co zwrocic uwage i ogolnie jakie niespodzianki moga mnie spotkac .sorry za takie dziwne zagadnienie alel kto jak nie wy moglby mi pomoc w podjeciu decyzji,moje gg 964368 lub email mkgarus@wp.pl czy tel 691263880 umowiony juz jestemna zamiane kwestia pojechania do 3miasta i zamiany ale co wy na to,prosze o szczere rady i porady bajerantom dziekuje
kogutki
Administrator
Forumowicz Daimler

free milk for free cats

« Odpowiedz #1 : Luty 17, 2011, 22:40:34 »

witaj serdecznie na JaguarForumPoland!

pomysl zamiana  super

z fotek ja osobiscie za wiele nie moge powiedziec, moim zdaniem trzeba zobaczyc to autko na zywo i sprawdzic
dokumenty i stan techniczny. niestety w gdansku nie znam nikogo kto mogl prowadzic szegolne sprawdzenie,
ale mozna na kazdej stacji kontroli pojazdow sprawdzic podstawowe elementy. jezeli chodzi o specyfycznych
problemow tego modelu polecam studia forum, a napewno koledze znawcy x-type-ow jeszcze dodaja swoje.

baw sie u nas dobrze!

mkgarbus
Forumowicz
**

« Odpowiedz #2 : Luty 18, 2011, 09:08:41 »

dzieki na wstepie bawic bym sie pobawil z tym ze dzis piatek juz a ja na niedziele sie umowilem ,i do tego ok 200km mam ,wiec wolalbym poznac nieco szybciej opinie i wnioski ... gdyz jestem bliski rozmyslenia sie
donjaguar
Użytkownik zbanowany
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #3 : Luty 18, 2011, 13:37:39 »

kolego z jaguarem sprawa ma sie tak albo sie go kocha od pierwszego wejrzenia albo sie go unika  Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech tylko w jagu moi znajomi jak kupilem swojego tez zaczeli sie rozgladac za takim jak moj  Auto no i kupil sobie jeden koles tez takiego jak ja black metalik i wszystko bylo fajnie no ale jak po miesiacu portfel benzyna mu do kota wydrenowala to zaczol szybko sie rozmyslac i szukac cos bardziej oszczednego  Z politowaniem ale coraz czesciej spogladal dziwnie na mnie i pytal czy napewno niemam w swojej v8 gazu  Mrugnięcie a zapomnial ze ja mam 100metrow od siebie stacje benzynowa no i w ramach promocji tanie paliwo  Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech ,,,a tak na powaznie jak pojedziesz i zobaczysz i cos w sercu cie scisnie no i za 300zl podjedziesz do fachowca co powie ci o stanie technicznym i czy nie byl po duzym dzwonie to decyzja juz wtedy nalezy do ciebie wkoncu to twoja kasa ,,,na odleglosc i z fotki to mozna sobie tylko na forum popisac i podoradzac... zycze udanych lowow na kociaki bo warto ozywic stara legende jaguara i sprawic aby kotow bylo tyle co bmw w polsce  super tylko w jagu jestem za
mkgarbus
Forumowicz
**

« Odpowiedz #4 : Luty 18, 2011, 17:09:17 »

SAJEA51D13XC96809

panowie owyzej podaje nr vin jaki dostalem od wlascicieli jaguara,jak sprawdzic co i gdzie czy macie jakies info aby pomoc moze ktos z was rozszyfruje te dane?? prosze o pomoc dziekuje bardzo i szybko,moje gg 964368 ,gdyz w niedziele umowilem sie z gpsciem na zamiane,prosze o szybka pomoc

gdzie dokladnie sprawdzic zaplace oczywiscie jak trzeba
Tajfunek
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #5 : Luty 18, 2011, 17:18:08 »

Vehicle Identification Number:   SAJEA51D13XC96809

Region:    1   S   Europe
Country:    1-2   SA   United Kingdom
Manufacturer:    2-3   AJ   Jaguar
Model Specific:    4-8   EA51D   Unknown
Check Digit:    9   1   Valid
Year:    10   3   2003
Assembly Plant:    11   X   X
Serial Number:    12-17   C96809   C96809

Jeżeli Twoja żona chce się nauczyć jeździć samochodem nie stawaj jej na drodze.
Piotrek
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #6 : Luty 18, 2011, 17:22:39 »

tu możesz sprawdzić auto:

JLR Gdańsk Sp. z o.o.
ul. Abrahama 5
Tel:(058) 554 00 66
kogutki
Administrator
Forumowicz Daimler

free milk for free cats

« Odpowiedz #7 : Luty 18, 2011, 17:30:43 »

Obawiam sie, ze w niedzili go nie sprawdzisz, ani w JLR (tam trzeba sie wogole umowic pare dni wczesniej) ani
w stacji diagnostycznej. Dobry pomysl bylby aby wziac skaner OBD2 i odczytac mu ewentualne bledy w komputerzie,
a takze miernika grubosci lakieru. Moze sprzedawca (to chyba komis jest?) posiada tych urzadzen.

Ty jestes z Gdanska mkgarbus?

mkgarbus
Forumowicz
**

« Odpowiedz #8 : Luty 18, 2011, 17:37:50 »

w niedziele tez?? podobno kolo tego autohausu jest serwis jagi wiec obawiam sie ze to moze nie byc dobre miejsce na obiktye\wna diagnoze,poza tym jak by blisko od nich bylo do strazy pozarnej to kolezka wizalby kompa i podlaczym mi jage pod niego ale to 1 strona medalu ,2 to co sie z nim dzialo w usa,bo napisalei ze to 2002 r a po vin wychodzi ze 2003 wiec jakass lekka rozbierznosc
mkgarbus
Forumowicz
**

« Odpowiedz #9 : Luty 18, 2011, 17:39:19 »

jestem ze slawna ,ok 200km od gdanska ,stad jestem zielony w tej lokalizacji ,wiem ze zamiana forda za jage to 1 ale wole miec dobrego forda niz trupa jage
kogutki
Administrator
Forumowicz Daimler

free milk for free cats

« Odpowiedz #10 : Luty 18, 2011, 17:47:39 »

Masz numer telefonu do JLR, wiec najlepiej zadzwon i zapytaj czy jest moze jakis mechanik ktory w niedziele
chce zarobic pare zlotych, raczej w samym warsztacie go w niedzieli nie sprawdzic, tym bardziej ze w JLR,
jak juz pisalem, trzeba sie rejestrowac pare dni wczesniej. Jestes pewien ze auto jest z US ? Jezeli tak
to mozesz historii sprawdzic w carfaxie, co jest jednak platny http://www.carfax.com/

saulinek
JCP club member
Forumowicz Sovereign

najbardziej z kotow lubie jaguary

« Odpowiedz #11 : Luty 18, 2011, 18:05:35 »

jak z usa to do szczegolnej ekspertyzy nie znam nikogo kto w USA kupil by auto w salonie i wyslal do Polski,90 procent wy....bunda tylko jak mocno.moze po Vinie uda  mi sie sprawdzic na Carfax-sie.uwazaj temat ameryki znam z autopsji.pozdrowienia tylko w jagu

daimler xj40 4.0 1992
x300 v12 1995r.
saulinek
JCP club member
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #12 : Luty 18, 2011, 18:09:41 »

VIN:   SAJEA51D13XC96809
Vehicle:   2003 JAGUAR X-TYPE 2.5
Records:   6 records found in the CARFAX Vehicle History database
skonczyl mi sie czas na sprawdzanie aut na Carfax-sie
ale mial 6 zdarzen jakis tam podejrzewam ze bity na 100 procent wysle ci strone zaplac pare groszy karta Visa i bedziesz wiedzial .

daimler xj40 4.0 1992
x300 v12 1995r.
saulinek
JCP club member
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #13 : Luty 18, 2011, 18:10:35 »

VIN:   SAJEA51D13XC96809
Vehicle:   2003 JAGUAR X-TYPE 2.5
Records:   6 records found in the CARFAX Vehicle History database
skonczyl mi sie czas na sprawdzanie aut na Carfax-sie
ale mial 6 zdarzen jakis tam podejrzewam ze bity na 100 procent wysle ci strone zaplac pare groszy karta Visa i bedziesz wiedzial .

http://www.carfax.com/

daimler xj40 4.0 1992
x300 v12 1995r.
mkgarbus
Forumowicz
**

« Odpowiedz #14 : Luty 18, 2011, 18:14:12 »

35 dolcow to nie malo a po 2 cholerka nie dysponuje karta krdyt a bankomatowa nie da rady tego zrobic wiec bedzie dupa,6 zdarzen wiec cos jest odnotowane ,znajac zycie pewnie mial isc na zlom a trafil bezwypadkowo do polski
Strony: [1] 2 Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: czy znacie tego jaguara?? « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!