Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 22, 2012, 17:38:14
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
kotek bo łączy nas pasja... kotek

www.doctorclassic.eu Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.jagstore.de//

JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: X Type ?? 0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: [1] 2 Do dołu Drukuj
Autor Wątek: X Type ??  (Przeczytany 777 razy)
lexxus
JCP club member
Forumowicz Executive

« : Luty 05, 2011, 21:24:43 »

Witam prosze o opinie takie na pierwszyrzut oka , gdyż x -type którego miałem na oku dzis poszedł :/ mam opcje kupić innego albo zostac przy s-type...
Co powiecie o tym , tak na pierwszy rzut oka czy ktoś wypatrzy jakies anomalie?

http://allegro.pl/show_item.php?item=1436769269&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.

S-type 3.0 > X-type 2.0d
GRUDZIĄDZ
Piotrek
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #1 : Luty 05, 2011, 21:40:54 »

Wydech wygląda trochę dziwnie a ten "telewizor" przypomina mi  wstydze sie :

lexxus
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #2 : Luty 06, 2011, 17:39:27 »

Byłem , ogladałem i odradzam ;/ zamęczony kierownica obdarta ze skóry , czujnik momentami nie czuł blachy pod szpachlem , czyli powyżej 1cm gipsu Uśmiech
I pomysleć że przy tym ktoś napisze "bezwypadkowy" ehhh

S-type 3.0 > X-type 2.0d
GRUDZIĄDZ
Tygrys3
Moderator
Moderator Globalny
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #3 : Luty 06, 2011, 17:54:35 »

"bezwypadkowa " rzeczywistość  gdwizd nie zrazaj się napewno coś znajdziesz  winkvic

XJ-sport v8 1998 X308  
strawinski
JCP club member
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #4 : Luty 06, 2011, 21:46:25 »

powiem szczerze,ze ta stacja multimedialna to totalna porażka! dwa piloty w samochodzie? gdzie to trzymać?
no i ksenonów to auto nie ma!
lexxus
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #5 : Luty 06, 2011, 22:02:58 »

No jak możesz?? Toc to dodatkowe wyposażenie warte wiele tysiecy plnów a xenony ma, bo sam widziałem , co prawda zakupione w tesco ale są!
Blutoofa tylko nie widziałem , ale słyszałem że to są jakieś fale a więc sa niewidoczne , co wyjaśnia przyczynę  Duży uśmiech

S-type 3.0 > X-type 2.0d
GRUDZIĄDZ
Innowierca
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #6 : Luty 07, 2011, 17:14:06 »

Ja ja kupowałem ponad rok temu swojego 2.0d 2004r to był fajny też diesel za 43000, ale facet już miał kupca który wysłał mu zaliczkę. Swojego kupiłem chyba za 38 a i on nie był bez wad. Ciężko coś znaleźć, ale w sumie ja oglądałem trzy i trzeciego kupiłem. A jedynym mankamentem jest to, że teraz wiem o przetartym prawym boku auta, które w sumie jest dobrze zrobione. Niestety przy zakupie miałem zwykły "magnesik" który pokazywał czy jest kilo szpachli, czy tylko pół Uśmiech. Latem oglądałem jeszcze zielonego 3.0 z ręczną skrzynią chyba w Ostrowie Mazowiecka, ale tam facet pisał to co Ty zobaczyłeś na żywo. Auto było z 2004r, oczywiście bezwypadek za 30k. Cały podrapany, bez plastików w przednim zderzaku ani osłon dolnych silnika, lusterka wstecznego brak, auto szarpało przy zmianie biegów, ogólnie tragedia. A oczywiście w opisie aukcji - bezwypadek, igła i wszystkie inne określenia będące odwrotnością stanu rzeczywistego.

www.stol-art.pl<-najlepsze wyroby z drewna

X-type 2.0d 04'

Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi....aż czasem ciężko ich wyprzedzić...
michal
Forumowicz
**

« Odpowiedz #7 : Luty 07, 2011, 22:11:44 »

ja kupiłem swojego z przetartym bokiem 11800 zł i wolałem naprawić samemu nie ma ładnych każdy ma coś do naprawy nie patrz na mierniki lakieru bo można do kupić części w kolorze ja tak zrobiłem i mam ocynk tylko na tylnym błotniku a za igłę trzeba dać więcej mam swój warsztat i trochę handluje autami
lexxus
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #8 : Luty 10, 2011, 01:41:17 »

KUPIŁEEEEEM!!!!! Udało się Duży uśmiech , calutkiego obadałem testerem gr.lakieru i jako jedyny przeszedł kwalifikacje Chichot ani grama kitu i bez dodatkowych warstw lakieru Chichot
X-typek 2.0d !!
Jestem normalnie wzruszony!!

tylko w jagu

S-type 3.0 > X-type 2.0d
GRUDZIĄDZ
Jag-Greenhorn
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #9 : Luty 10, 2011, 07:09:48 »

ja kupiłem swojego z przetartym bokiem 11800 zł i wolałem naprawić samemu nie ma ładnych

jezdze codziennie po niemieckich autobahnach i widze dlaczego ladnych nie ma... co chwile jekies lawety na polskich numerach wyprzedzam na ktorych dziwni faceci porozwalane samochody z niemiec, holandji, francji albo belgji woza... gdzie tu sie dziwic, ze w polsce rynek samochodow uzywanych jest taki przeklamany  Z politowaniem

jak chcesz pozadne auto kupic to sam do niemiec jedz i kup prywatnie. nie od jakiegos tureckiego handlarza bo oni to samo robia jak ci z tymi lawetami w polsce, tylko prywatnie od kogos.
Tygrys3
Moderator
Moderator Globalny
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #10 : Luty 10, 2011, 09:54:23 »

KUPIŁEEEEEM!!!!! Udało się Duży uśmiech , calutkiego obadałem testerem gr.lakieru i jako jedyny przeszedł kwalifikacje Chichot ani grama kitu i bez dodatkowych warstw lakieru Chichot
X-typek 2.0d !!
Jestem normalnie wzruszony!!

tylko w jagu

gratulacje ,mam nadzieję że będziesz z niego zadowolony  Auto jestem za

XJ-sport v8 1998 X308  
Tajfunek
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #11 : Luty 10, 2011, 12:54:58 »

Gratulować! Pochwal się zdjęciami!  super super

Jeżeli Twoja żona chce się nauczyć jeździć samochodem nie stawaj jej na drodze.
lysyyy
JCP club member
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #12 : Luty 10, 2011, 17:12:13 »

I ja również GRATULUJĘ!  tylko w jagu
lexxus
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #13 : Luty 12, 2011, 00:08:09 »

Oto i On:
Coraz bardziej sie lubimy!

S-type 3.0 > X-type 2.0d
GRUDZIĄDZ
piotr170169
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #14 : Luty 12, 2011, 07:29:19 »

Gdzie Ty mu robiłeś zdjęcie, w Hiszpanii?
Ładny Kot, zielony?
Strony: [1] 2 Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Jagmarket  |  Znalezione na allegro, ebay itp. (Moderator: Choina)  |  Wątek: X Type ?? « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!