Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 22, 2012, 17:14:49
Strona główna Pomoc Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:
Uwaga !! Na tym forum występuje ryzyko uzależnienia się od forum i atmosfery. Jaguar Forum Poland nie ponosi za to odpowiedzialności.

www.jagstore.de// Kliknij baner aby odwiedzić stronę. www.jaguar-online-markt.de/

JAGUAR FORUM POLAND  |  Events (Imprezy, Spotkanie)  |  Zloty i imprezy JCP  |  Wątek: SANDOMIERZ 2008 - Opinie i komentarze 0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: [1] 2 Do dołu Drukuj
Autor Wątek: SANDOMIERZ 2008 - Opinie i komentarze  (Przeczytany 5257 razy)
Robson
Forumowicz Sovereign

To ja jestem zły

« : Wrzesień 14, 2008, 18:32:11 »

Dziękuje wszystkim którzy przybyli za obecność.  winkvic
Szczególne podziękowania dla osób które potrafiły pokonać ponad 600 km żeby się z nami spotkać. respek
Wyrazy uznania dla Mk 2 który przybył aż z Malborka o własnych siłach  respek  nakolanach
Miło było zobaczyć ok. 40 Jaguarów i spotkać się z prawie 100 osób.  winkvic winkvic winkvic winkvic winkvic

XJ 12, 5.3, V12, 1980r
Przeworsk
tomz
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 14, 2008, 19:16:33 »

Co prawda byłem z Wami tylko kilka godzin w sobotę, to jednak atmosferę i miejsce zlotu oceniam wysoko.  winkvic

Robson, dzięki za miłe przyjęcie na Rynku (mimo, że wpadłem na chwilę - bez żadnej rejestracji).  Duży uśmiech
Wyrazy współczucia z powodu Twojego różowego Jaga  Mrugnięcie w razie czego mam kilka fotek.

Pozdrawiam wszystkich  respek

xjr6
Batman
JCP club member
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 14, 2008, 21:40:26 »

Powiem jedno zazdroszcze Wam bardzo, niestety ja jeszcze dochodze do siebie mimo 2 tygodni leczenias.

Jaguar XJ40 Soverign 3.6 '89
Nochal
JCP club member
Starszy Forumowicz

Nie, nic .......

« Odpowiedz #3 : Wrzesień 15, 2008, 00:21:35 »

Olbrzymie brawa dla organizatorów za świetne przygotowanie imprezy!

To jako szeregowy uczestnik zlotu wymienię kilka cech charakterystycznych:
1) Świetny klimat imprezy - wszystko w miłej, przyjacielskiej atmosferze, choć rywalizacja w niektórych momentach bywała zacięta Mrugnięcie
2) Naprawdę duuuuużo pięknych Jagów na sandomierskim rynku, w tym pięęęękny zabytkowy MK2 który zgarnął tytuł "Mister kota" nie dając konkurencji żadnych szans  10 points
3) Świetna loteria "daj piątaka na kociaka"- tu gratulacje za namówienie sponsorów na takie fanty.
4) Slalom w AlkoGoglach -  To tak wyglądam jak biegnę po prawdziwych "kilku głębszych" próbując zachować pion?!?! Nieee, to chyba niemożliwe .....
5) Syta kolacja integracyjna - niektórzy integrowali się nawet "nadprogamowo", gratulacje dla zaręczonych. Publiczne oświadczyny były naprawdę urocze i wzruszające  respek
6) Akcja z malowaniem III serii - efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Zwłaszcza już PO myjni .... .  Różowo-Niebiesko-Srebrno-Kolorowy ( powiedzmy "tęczowy" ) jest naprawdę oryginalny....   Chyba nawet bardziej dyskotekowy niż wariant "Radomski"....  Cool
7) Absolutnie Świetny Rajd Turystyczny -  tak tak, Wielkimi Literami. Ponoć był tak łatwy że żeby wygrać wystarczyło umieć czytać... ( Prawda Adam77?  Mrugnięcie ) Mi udało się  za namową pilota skręcić nie w tą stronę na pierwszym skrzyżowaniu w ślepą uliczkę  ( przed katedrą jeszcze )  ... Czyli jakieś 300 metrów od startu Duży uśmiech. Niezłą minę mieli też  ludzie na stacji benzynowej którzy widzieli dziesiątki Jagów którym wystarczyło tankowanie za 5zł  ???
Cool Świetny pomysł z realizacją marzeń chorych dzieciaków... Udział w naszym rajdzie musiał być niezłym przeżyciem...
9) Takie stężenie atrakcji że aż wszystkich nie wymienię chyba ...

Czyli podsumowując: Za noclegi, jedzenie i paliwo zapłacisz kartą kredytową.... spojrzenia przechodniów - bezcenne.

Wielkie dzięki dla wszystkich za wspaniałą i zabawę !

XJ x300 4.0 Soveregin - Warszawa
skiper
JCP club member
Forumowicz
**

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 15, 2008, 08:28:51 »

w imieniu swoim, La Sombry i licznej załogi spieszę podziękować za fantastyczny weekend. rajd terenowy przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. takich krajobrazów, pięknych dojrzewających sadów i zabytków nie widzieliśmy już dawno.  10 points
100%  jaga w jagu!!!

pozdrawiamy

XJ6 4,2 - 85
barbie
JCP club member
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #5 : Wrzesień 15, 2008, 09:28:52 »

Gratulacje  jestem za
Wspaniała impreza  10 points - co więcej można napisać?
 tylko w jagu

Daimler Century V12 / 1996
AvangeR
JCP club member
Aspirant
*

Jaguar XKR 475 Arden / Jaguar MK II 1967r.

« Odpowiedz #6 : Wrzesień 15, 2008, 10:01:18 »

Fakt impreza była dograna na maxa, ale to nie wszystko Chichot Tyle atrakcji i autek jeszcze nie było na żadnym zlocie dla tego trzeba bardzo pogratulować organizatorom iż udało im się zrobić taką imprezę Chichot Jak dla mnie  10 points/ 10 points i chyba wszyscy się z tym zgodzą Chichot

P.S. Kogutki jak widzisz po 200 dniowej przerwie teraz mam zamiar i będę się starał wchodzić częściej Chichot
załoga 13
Moderator Globalny
Forumowicz Daimler

CARPE DIEM

« Odpowiedz #7 : Wrzesień 15, 2008, 10:35:33 »

wielkie dzięki dla Organizatorów - impreza na  10 points  nakolanach

wielkie dzięki dla Uczestników  respek

wniosek nieformalny do Organizatorów - następnym razem prosimy o nową kategorię - KREATYWNOŚĆ Uśmiech - podpisano załoga wozu 13 Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech

Nochal - nie dam rady ponieważ pisze biegle (lub w biegu Duży uśmiech) to z czytaniem miewam problemy  Duży uśmiech Duży uśmiech, że czasem sam się nie rozumiem  Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech

Robson - kolorek bije na głowę wszystko - może rozważ pozostawienie ???  Duży uśmiech

ściskamy wszystkich (rozważam zmianę nicka z adam74 na załoga 13  Duży uśmiech Duży uśmiech)

Pati - mam nadzieję, że nic poważnego z jagiem ???

licznik
Nochal
JCP club member
Starszy Forumowicz

Nie, nic .......

« Odpowiedz #8 : Wrzesień 15, 2008, 10:37:21 »

hey.
poza tym ze zapalil nam sie moj  x300 w drodze do domu...wszystko bylo ok.
 tylko w jagu

Jakto ZAPALIŁ  !?!?!  Wszyscy cali?   Udało się go zgasić i dalej pojechać, czy go "lawetowałeś"? Trzymam kciuki za udane naprawy.  Znasz przyczynę pożaru ?

qbaty
Forumowicz Daimler

Trójmiasto

« Odpowiedz #9 : Wrzesień 15, 2008, 13:35:36 »

Jak już pisałem w innym wątku impreza była doskonale zorganizowana, piękne miejsce, doborowe towarzystwo.
Pomysł z rajdem to był strzał w 10tkę - doskonała zabawa, a jego organizacja (wybór trasy, zadania, dokumentacja) - aż mi słów zabrakło -  10 points 10 points 10 points 10 points 10 points 10 points 10 points 10 points 10 points 10 points

Słowem - impreza PETARDA !!!! (może to określenie jest nieco niestosowne, biorąc pod uwagę przygodę Patiego...)

Poniżej kilka zdjęć: (wrzucę je później, bo na razie dostaję komunikat o braku miejsca)
bombki
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #10 : Wrzesień 15, 2008, 17:30:14 »

zdjęcia piękne, przechodzą mnie dreszcze proszę o jeszcze!!!

O, Jaga, Jaga, Jaga, yo...
walec
Forumowicz Daimler

« Odpowiedz #11 : Wrzesień 15, 2008, 21:02:21 »

Musze z przykrością stwierdzic ze naprawde żałuje ze nie moglem tym razem przyjechac ale co zrobic Smutny
Jednoczesnie ciesze sie ze zgromadzilo was sie tak duzo i wiekszosc z nowych klubowiczow "zlapala zlotowego bakcyla" i pojawi sie w przyszlosci
pozdrawiam wszystkich!

'90 Daimler six (pleśniak)
Nochal
JCP club member
Starszy Forumowicz

Nie, nic .......

« Odpowiedz #12 : Wrzesień 15, 2008, 23:07:43 »

Musze z przykrością stwierdzic ze naprawde żałuje ze nie moglem tym razem przyjechac ale co zrobic Smutny

No właśnie Walec, ja też bardzo żałuję że cię nie było. Mam do Ciebie zaległą sprawę za te "kołpaki od caro" Mrugnięcie

Batman
JCP club member
Forumowicz Sovereign

« Odpowiedz #13 : Wrzesień 15, 2008, 23:47:37 »

Walec wszędzie ma przyjaciół

Jaguar XJ40 Soverign 3.6 '89
jagoholic
Forumowicz Executive

« Odpowiedz #14 : Wrzesień 16, 2008, 10:05:59 »

Dodam jeszcze, że uczestnictwo w organizacji pomogło mi jeszcze bardziej docenić poświęcenie organizatorów poprzedniego zlotu w Sandomierzu (tu mam na myśli osoby, które faktycznie brały w tym udział, a nie tylko przyjmowały gratulacje) Mrugnięcie

XJR team
Strony: [1] 2 Do góry Drukuj 
JAGUAR FORUM POLAND  |  Events (Imprezy, Spotkanie)  |  Zloty i imprezy JCP  |  Wątek: SANDOMIERZ 2008 - Opinie i komentarze « poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

toplista

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!